HATİCE ECRİN'İN KONYASPOR SEVGİSİ

Spor (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.12.2021 - 13:43, Güncelleme: 10.12.2021 - 15:07
 

HATİCE ECRİN'İN KONYASPOR SEVGİSİ

10 Yaşındaki Seydişehirli minik Konyaspor taraftarı Hatice Ecrin babasıyla birlikte 5 yıldır Konya spor maçları için Seydişehir'den Konya'ya gidiyor.

Büyük küçük demeden elinden geldiğince her maça, 5 yaşından beri giden Hatice ECRİN'İN en büyük arzusu bir gün Konyaspor'u şampiyon görmek... Babası İbrahim Sarıoğlu, Hatice Ecrin ‘in Konyaspor sevgisini; "Bir gün atkımı aldım, maç için hazırlanıyorum. Haliyle mesafe olduğundan maç için Konya'da oturanlardan çok daha erken çıkmamız gerekiyor. Peşime takıldı baba beni de götür dedi. Atkımı aldım boynuna taktım ve götürdüm. Gözlerindeki ışıltı ve sevgi günlerce sürdü. O gün bugündür Konyaspor aşığı" diyerek açıklıyor. Baba Sarıoğlu; "Kızım, 5yaşında grubun içine girdi,  Nalçacılar Seydişehir grubunun maskotu gibi oldu. Otobüste gençleri bağırtıyor, üçlü çektiriyor, stadyuma gidene kadar tezahürat yapıyor."Dedi Hatice Ecrin şimdilerde pandeminin bitmesini ve stadyuma gideceği günün hayalini kuruyor...
10 Yaşındaki Seydişehirli minik Konyaspor taraftarı Hatice Ecrin babasıyla birlikte 5 yıldır Konya spor maçları için Seydişehir'den Konya'ya gidiyor.

Büyük küçük demeden elinden geldiğince her maça, 5 yaşından beri giden Hatice ECRİN'İN en büyük arzusu bir gün Konyaspor'u şampiyon görmek...

Babası İbrahim Sarıoğlu, Hatice Ecrin ‘in Konyaspor sevgisini; "Bir gün atkımı aldım, maç için hazırlanıyorum. Haliyle mesafe olduğundan maç için Konya'da oturanlardan çok daha erken çıkmamız gerekiyor. Peşime takıldı baba beni de götür dedi. Atkımı aldım boynuna taktım ve götürdüm. Gözlerindeki ışıltı ve sevgi günlerce sürdü. O gün bugündür Konyaspor aşığı" diyerek açıklıyor.

Baba Sarıoğlu; "Kızım, 5yaşında grubun içine girdi,  Nalçacılar Seydişehir grubunun maskotu gibi oldu. Otobüste gençleri bağırtıyor, üçlü çektiriyor, stadyuma gidene kadar tezahürat yapıyor."Dedi

Hatice Ecrin şimdilerde pandeminin bitmesini ve stadyuma gideceği günün hayalini kuruyor...

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.