HATİPOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 10:37, Güncelleme: 04.10.2018 - 10:37
 

HATİPOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

İlçemize En-Nezir (SAV) programı için gelen ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu milli irade meydanında yoğun bir kalabalığa hitap etti.

Türkiye’nin ünlü hocalarından olan ve televizyonda yaptığı programlarla tanınan ilahiyatçı Prof. Nihat Hatipoğlu, söyleşiden sonra yaptığı konuşmada Seydişehir de gördüğü ilgiden memnun kaldığını belirtti.  Seydişehir Belediyesinin düzenlediği söyleşi programına katılanları iyilik yapmaya, birbirini sevmeye davet eden Hatipoğlu, seyircilerden bir de isteği oldu. Herkesin günahkâr olduğunu, hata yaptığını belirten Hatipoğlu; “Bugünden başlayarak tövbe edip dinin direği olan namaz kılmaya başlayın. Namaz kılmayan kardeşlerimiz için bugün bir milat olsun. İnşallah bu birlikteliğimiz sayesinden kendilerine çeki düzen versinler.” diyerek namaz kılmayan seyircilerden namaz sözü aldı. Konuşmasının sonunda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL Hatipoğlu’na teşekkür ederek hediye takdim etti. Daha sonra halkın arasına inen Prof. Dr. HATİPOĞLU’ na sevenleri büyük ilgi gösterildi.          
İlçemize En-Nezir (SAV) programı için gelen ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu milli irade meydanında yoğun bir kalabalığa hitap etti.

Türkiye’nin ünlü hocalarından olan ve televizyonda yaptığı programlarla tanınan ilahiyatçı Prof. Nihat Hatipoğlu, söyleşiden sonra yaptığı konuşmada Seydişehir de gördüğü ilgiden memnun kaldığını belirtti.

 Seydişehir Belediyesinin düzenlediği söyleşi programına katılanları iyilik yapmaya, birbirini sevmeye davet eden Hatipoğlu, seyircilerden bir de isteği oldu. Herkesin günahkâr olduğunu, hata yaptığını belirten Hatipoğlu; “Bugünden başlayarak tövbe edip dinin direği olan namaz kılmaya başlayın. Namaz kılmayan kardeşlerimiz için bugün bir milat olsun. İnşallah bu birlikteliğimiz sayesinden kendilerine çeki düzen versinler.” diyerek namaz kılmayan seyircilerden namaz sözü aldı.

Konuşmasının sonunda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL Hatipoğlu’na teşekkür ederek hediye takdim etti.

Daha sonra halkın arasına inen Prof. Dr. HATİPOĞLU’ na sevenleri büyük ilgi gösterildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.