HAYVANLARINI TELEF EDEN KÖPEĞİN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.07.2023 - 14:29, Güncelleme: 28.07.2023 - 14:45
 

HAYVANLARINI TELEF EDEN KÖPEĞİN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Seydişehir Yeni Cami Mahallesindeki bahçesinde beslediği koyun ve hindileri telef eden komşusunun köpeğinden şikayetçi oldu.

Olay dün sabaha karşı 5 gibi meydana geldi. Komşu köpeği tarafından 5 tane hindi telef olmuş koyun ise kuyruğundan ağır yaralandı. Bahçe sahibi yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada bu üzücü olayın aynı köpek tarafından daha öncede yaşandığını belirterek “Bende hayvanları çok severim. Ama köpek besleyenler onları kontrol altında tutmalı. Sabah 5 gibi bahçemden bir ses geldi. Baktım ki her biri 3-4 kilo gelen hindilerimden 5’i telef olmuş. Koyunum da kuyruğundan ağır yaralanmış. Silahımı aldım köpeği korkutmak için havaya ateş ettim. Köpek yine aynı komşunun köpeği. Polise giderek şikayetçi oldum” diyerek bu tür köpek besleyenlerin köpeklerine sahip çıkması gerektiğini söyledi.  
Seydişehir Yeni Cami Mahallesindeki bahçesinde beslediği koyun ve hindileri telef eden komşusunun köpeğinden şikayetçi oldu.

Olay dün sabaha karşı 5 gibi meydana geldi. Komşu köpeği tarafından 5 tane hindi telef olmuş koyun ise kuyruğundan ağır yaralandı.

Bahçe sahibi yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada bu üzücü olayın aynı köpek tarafından daha öncede yaşandığını belirterek “Bende hayvanları çok severim. Ama köpek besleyenler onları kontrol altında tutmalı. Sabah 5 gibi bahçemden bir ses geldi. Baktım ki her biri 3-4 kilo gelen hindilerimden 5’i telef olmuş. Koyunum da kuyruğundan ağır yaralanmış. Silahımı aldım köpeği korkutmak için havaya ateş ettim. Köpek yine aynı komşunun köpeği. Polise giderek şikayetçi oldum” diyerek bu tür köpek besleyenlerin köpeklerine sahip çıkması gerektiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.