HEMŞEHRİMİZ AZERİ TÜRK CUMHURİYETİNDE BAKAN YARDIMCISI OLDU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.01.2023 - 14:13, Güncelleme: 20.01.2023 - 14:13
 

HEMŞEHRİMİZ AZERİ TÜRK CUMHURİYETİNDE BAKAN YARDIMCISI OLDU

Hemşehrimiz Ahmet Kaya, Göyçe Zengezur Azeri Türk Cumhuriyetinde İç İşleri Bakan Yardımcısı olarak göreve başladı.

Geçtiğimiz günlerde bağımsızlığını ilan eden Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti'ni ilk tanıyan devlet Türkiye olmuştu. Ermenistan ve Nahçıvan arasındaki bölgeyi kapsayarak Azerbaycan'ın iç bölgelerine doğru sınırı ilerleyen Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti stratejik olarak çok önemli bir bölgede yer alıyor.  Toroslar Gazetesi ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz. Göyçe Zengezur Azeri Türk Cumhuriyetinde İç İşleri Bakan Yardımcısı olan hemşehrimiz Ahmet Kaya Kaya ailesinden Şaban Kaya’nın oğlu, Endüstri Mühendisi, 40 yaşında, evli ve 1 çocuk babası.    
Hemşehrimiz Ahmet Kaya, Göyçe Zengezur Azeri Türk Cumhuriyetinde İç İşleri Bakan Yardımcısı olarak göreve başladı.

Geçtiğimiz günlerde bağımsızlığını ilan eden Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti'ni ilk tanıyan devlet Türkiye olmuştu. Ermenistan ve Nahçıvan arasındaki bölgeyi kapsayarak Azerbaycan'ın iç bölgelerine doğru sınırı ilerleyen Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti stratejik olarak çok önemli bir bölgede yer alıyor. 

Toroslar Gazetesi ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz.

Göyçe Zengezur Azeri Türk Cumhuriyetinde İç İşleri Bakan Yardımcısı olan hemşehrimiz Ahmet Kaya Kaya ailesinden Şaban Kaya’nın oğlu, Endüstri Mühendisi, 40 yaşında, evli ve 1 çocuk babası.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.