Hemşehrimiz Öztürklevent'ten Bir Başarı Daha...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 02:53, Güncelleme: 30.09.2021 - 02:53
 

Hemşehrimiz Öztürklevent'ten Bir Başarı Daha...

İlçemizin gururu dünyaca ünlü karikatürist Ahmet Öztürklevent, Portekiz’in Caldas da Rainka kentinde düzenlenen “15. Dünya Basın Karikatürü 16.sergide” onur ödülü aldı. Basın ve ifade özgürlüğünün vurgulandığı Basın ile ilgili gazetelerde yayınlanmış karikatürlerin sergilendiği  World Press Cartoon - Portekiz 2021 16.Sergisinde ödül alan Öztürklevent, ülkemize ve ilçemize bir gurur daha yaşattı. Yarışmaya yapılan 1000 kadar başvuru arasından seçilen 280 çalışmada, basın özgürlüğüne ilişkin zorlukların yanı sıra, iklim krizinden mülteci krizine dünyadaki başlıca sorunlara da yer verildi. Dünya Basın Karikatürü yarışması, giderek artan sayıda "yalan haberin" yayılma vektörü olarak görülen sosyal ağlara olan bağımlılığı da sorguluyor. Toroslar Gazetesi ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz.  

İlçemizin gururu dünyaca ünlü karikatürist Ahmet Öztürklevent, Portekiz’in Caldas da Rainka kentinde düzenlenen “15. Dünya Basın Karikatürü 16.sergide” onur ödülü aldı.

Basın ve ifade özgürlüğünün vurgulandığı Basın ile ilgili gazetelerde yayınlanmış karikatürlerin sergilendiği  World Press Cartoon - Portekiz 2021 16.Sergisinde ödül alan Öztürklevent, ülkemize ve ilçemize bir gurur daha yaşattı.

Yarışmaya yapılan 1000 kadar başvuru arasından seçilen 280 çalışmada, basın özgürlüğüne ilişkin zorlukların yanı sıra, iklim krizinden mülteci krizine dünyadaki başlıca sorunlara da yer verildi.

Dünya Basın Karikatürü yarışması, giderek artan sayıda "yalan haberin" yayılma vektörü olarak görülen sosyal ağlara olan bağımlılığı da sorguluyor.

Toroslar Gazetesi ailesi olarak kendisini tebrik ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.