HEMŞERİMİZ YÜKSEL TÜİK DAİRE BAŞKANI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 02:00, Güncelleme: 23.01.2018 - 02:00
 

HEMŞERİMİZ YÜKSEL TÜİK DAİRE BAŞKANI

Hemşerimiz Abdullah Yüksel Kalkınma Bakanlığı’na bağlı TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) daire başkanı oldu.

Daha önce aynı kurumda Uzman Yardımcısı, Uzman ve Grup Sorumlusu gibi görevler yaptıktan sonra Daire Başkanlığına getirilen hemşerimiz Abdullah Yüksel’e Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak başarılarının devamını dileriz. Abdullah Yüksel 1981 Seydişehir’de doğdu. İlkokulu ve ortaokulu ilçemizde okuyan Yüksel, lise öğrenimini Aksaray Fen Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Yüksel,  bir müddet Bayındırlık Bakanlığı’nda çalıştıktan sonra Uzman Yardımcısı sınavını kazanarak TÜİK’de göreve başladı. Aralık ayının sonunda ise aynı kurumda Daire Başkanı oldu.
Hemşerimiz Abdullah Yüksel Kalkınma Bakanlığı’na bağlı TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) daire başkanı oldu.

Daha önce aynı kurumda Uzman Yardımcısı, Uzman ve Grup Sorumlusu gibi görevler yaptıktan sonra Daire Başkanlığına getirilen hemşerimiz Abdullah Yüksel’e Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak başarılarının devamını dileriz.

Abdullah Yüksel 1981 Seydişehir’de doğdu. İlkokulu ve ortaokulu ilçemizde okuyan Yüksel, lise öğrenimini Aksaray Fen Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Yüksel,  bir müddet Bayındırlık Bakanlığı’nda çalıştıktan sonra Uzman Yardımcısı sınavını kazanarak TÜİK’de göreve başladı. Aralık ayının sonunda ise aynı kurumda Daire Başkanı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.