HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ İNOVATİF ÇALIŞMALARI SERGİSİ AÇILDI

Güncel 16.01.2024 - 14:26, Güncelleme: 16.01.2024 - 14:26
 

HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ İNOVATİF ÇALIŞMALARI SERGİSİ AÇILDI

Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik 4. Sınıf öğrencileri, bu dönem Halk Sağlığı Hemşireliği ve İnovasyon derslerini proaktif yöntemlerle yürüttüler.

Öğrenciler,  Halk Sağlığı Hemşireliği dersinin saha uygulamasını ilçede bulunan bir ilköğretim okulunda ve aile sağlığı merkezlerinde gerçekleştirirler. İlköğretim okulunda, öğrencilerin sağlık taramalarını yapıp ardından sağlık ile ilgili konularda kendilerinin hazırladıkları materyaller ile öğrencilere eğitimler verdiler. Aile Sağlığı Merkezi uygulamasında, merkezlere başvuran bireylere sağlık eğitimleri verdiler. İnovasyon dersinde hemşireliği yaratıcılıklarını ortaya koyarak anlatmaya çalıştılar. Tüm dönem boyunca eğitimde kullandıkları inovatif materyalleri Seydişehir Bahattin Paslı Kültür Merkezinde sergilediler. Sergi açılışına Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Reisli ve Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çetin’in yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı. Açılış konuşmasında Kamil Akkanat Sağlık Bilkimleri Fakültesi Dekanı İsmail Reisli yapılan çalışmalar ve açılan sergi hakkında bilgiler verdi.
Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik 4. Sınıf öğrencileri, bu dönem Halk Sağlığı Hemşireliği ve İnovasyon derslerini proaktif yöntemlerle yürüttüler.

Öğrenciler,  Halk Sağlığı Hemşireliği dersinin saha uygulamasını ilçede bulunan bir ilköğretim okulunda ve aile sağlığı merkezlerinde gerçekleştirirler.

İlköğretim okulunda, öğrencilerin sağlık taramalarını yapıp ardından sağlık ile ilgili konularda kendilerinin hazırladıkları materyaller ile öğrencilere eğitimler verdiler. Aile Sağlığı Merkezi uygulamasında, merkezlere başvuran bireylere sağlık eğitimleri verdiler. İnovasyon dersinde hemşireliği yaratıcılıklarını ortaya koyarak anlatmaya çalıştılar. Tüm dönem boyunca eğitimde kullandıkları inovatif materyalleri Seydişehir Bahattin Paslı Kültür Merkezinde sergilediler.

Sergi açılışına Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Reisli ve Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çetin’in yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasında Kamil Akkanat Sağlık Bilkimleri Fakültesi Dekanı İsmail Reisli yapılan çalışmalar ve açılan sergi hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.