HİZMET MUHTARLIĞINA TALİBİZ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2019 - 12:47, Güncelleme: 16.02.2019 - 12:47
 

HİZMET MUHTARLIĞINA TALİBİZ

Kızılcalar mahallesi Muhtar adayı Çiğdem Türker mahallemize yapılacak olan tüm hizmetlerin destekçisiyiz.

Toroslar  gazetesini  ziyaret eden bir  süre gazete sahibi  Ali  Saylam’a muhtarlık  çalışmaları  hakkında bilgi  veren aday  Çiğdem  Türker;’’Semt pazarı gerçekten  ihtiyaç Mahallemize gelecek güzel  hizmetlerin her daim destekçisiyiz.’’dedi. Bayan  Muhtar  adayı  Türker mahallede  bulunan 2 nolu  sağlık  ocağının  modern bir  hale  gelmesi ve Muhtarlık ofisinde kuracağımız  kütüphanenin mahallemizin her yaş  gurubuna  hitap edecek  bir  içeriğe sahip olması  için çaba  sarf edeceklerini söyledi. Çalışmaları ile  ilgili açıklamalarda  bulunan  Muhtar adayı  Çiğdem  Türker;’’Mahallemiz İlçemizde bir cazibe merkezi  haline gelip hızla büyümekte. Beraberinde  daha  fazla  hizmete ihtiyaç duyar hale  gelmiş  bulunmaktadır.  Bizce de ihtiyaç  halinde  olup ,beş yıllık  hizmet döneminde mahalle  muhtarlığınca  herhangi bir girişim çabasında  bulunulmamış fakat  şuan  seçim  yatırımına  dönüştürülmeye  çalışılan ‘’semt pazarı’ ’projesini destekliyoruz. Seçim  çalışmalarımızda da  ön  plana  çıkardığımız bu  projenin bir an  önce  ilgili  kurumlarca  hayata  geçirilmesini bekliyoruz. Bunun yanı sıra  mahallemize  yetersiz  kalan  etrafındaki  atıl  olan  ve eskimiş  binası  ile  mahallemizin çehresine  yakışmayan  2 no’lu sağlık  ocağımızın  daha  modern  bir yapıya  büründürülmesi  aciliyet içeren  hizmet  projelerimiz arasındadır. ‘Yeşil alan’ projemizle  betonlaşan  mahallemize  nefes  aldırarak  aynı  zamanda  renk  katacağız. Mahalle  Muhtarlık  Ofisi ‘’seçim ofisi’’ havasından  çıkartılarak ‘Muhtarlık  Hizmet  Binası ‘’ vasfına  kavuşarak  ulaşılabilir olmanın  yanı sıra ,kütüphanesi  ile  birlikte  mahallemizin  ortak  paylaşım  alanı  olacaktır. Biz medyatik muhtarlığa değil; aslolan’ Hizmet muhtarlığına’ talibiz. Takdir mahalle sakinlemizindir. ’dedi.
Kızılcalar mahallesi Muhtar adayı Çiğdem Türker mahallemize yapılacak olan tüm hizmetlerin destekçisiyiz.

Toroslar  gazetesini  ziyaret eden bir  süre gazete sahibi  Ali  Saylam’a muhtarlık  çalışmaları  hakkında bilgi  veren aday  Çiğdem  Türker;’’Semt pazarı gerçekten  ihtiyaç Mahallemize gelecek güzel  hizmetlerin her daim destekçisiyiz.’’dedi.

Bayan  Muhtar  adayı  Türker mahallede  bulunan 2 nolu  sağlık  ocağının  modern bir  hale  gelmesi ve Muhtarlık ofisinde kuracağımız  kütüphanenin mahallemizin her yaş  gurubuna  hitap edecek  bir  içeriğe sahip olması  için çaba  sarf edeceklerini söyledi.

Çalışmaları ile  ilgili açıklamalarda  bulunan  Muhtar adayı  Çiğdem  Türker;’’Mahallemiz İlçemizde bir cazibe merkezi  haline gelip hızla büyümekte. Beraberinde  daha  fazla  hizmete ihtiyaç duyar hale  gelmiş  bulunmaktadır. 

Bizce de ihtiyaç  halinde  olup ,beş yıllık  hizmet döneminde mahalle  muhtarlığınca  herhangi bir girişim çabasında  bulunulmamış fakat  şuan  seçim  yatırımına  dönüştürülmeye  çalışılan ‘’semt pazarı’ ’projesini destekliyoruz.

Seçim  çalışmalarımızda da  ön  plana  çıkardığımız bu  projenin bir an  önce  ilgili  kurumlarca  hayata  geçirilmesini bekliyoruz.

Bunun yanı sıra  mahallemize  yetersiz  kalan  etrafındaki  atıl  olan  ve eskimiş  binası  ile  mahallemizin çehresine  yakışmayan  2 no’lu sağlık  ocağımızın  daha  modern  bir yapıya  büründürülmesi  aciliyet içeren  hizmet  projelerimiz arasındadır.

‘Yeşil alan’ projemizle  betonlaşan  mahallemize  nefes  aldırarak  aynı  zamanda  renk  katacağız.

Mahalle  Muhtarlık  Ofisi ‘’seçim ofisi’’ havasından  çıkartılarak ‘Muhtarlık  Hizmet  Binası ‘’ vasfına  kavuşarak  ulaşılabilir olmanın  yanı sıra ,kütüphanesi  ile  birlikte  mahallemizin  ortak  paylaşım  alanı  olacaktır.

Biz medyatik muhtarlığa değil; aslolan’ Hizmet muhtarlığına’ talibiz. Takdir mahalle sakinlemizindir. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.