HSYK?YA SEYDİŞEHİRLİ BİR ÜYE?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2014 - 01:54, Güncelleme: 27.10.2014 - 01:54
 

HSYK?YA SEYDİŞEHİRLİ BİR ÜYE?

İstanbul Barosuna kayıtlı Hemşerimiz Av. Hayriye Şirin Ünsel Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)?ya üye olarak atandı

İstanbul Barosuna kayıtlı Hemşerimiz Av. Hayriye Şirin Ünsel Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’ya üye olarak atandı Edinillen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, HSYK asıl üyesi avukat Rasim Aytin'i yeniden seçerken diğer üyeler ise Av. Muharrem Özkaya Av. Rasim Aytin, Av. Muharrem Özkaya, Av. Hayriye Şirin Ünsel ve Av. Aysel Demirel oldu Hayriye Şirin Ünsel Kimdir babasının görevi nedeniyle 1966 yılında Konya’da Av. Hayriye Şirin Ünsel, İlk, orta ve lise öğrenimini Konya Seydişehir’de tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 3 yıl Kartal’da daha sonra Pendik’te avukat olarak mesleğini icra etti. AK Parti Pendik Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete girdi. 6 yıl boyunca ana kadroda görev yaptı. 2008 yılından itibaren AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2013 Kasım ayında bu görevini sona erdirdi. 2009 yılı yerel seçimlerinde AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Meclis üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2012 yılı itibariyle İBB Meclis Üyeliği görevine geldi. Halen Encümen Üyeliği ve İBB Hukuk Komisyonu görevlerine devam etmektedir. 1 çocuk annesidir.
İstanbul Barosuna kayıtlı Hemşerimiz Av. Hayriye Şirin Ünsel Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)?ya üye olarak atandı

İstanbul Barosuna kayıtlı Hemşerimiz Av. Hayriye Şirin Ünsel Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’ya üye olarak atandı

Edinillen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, HSYK asıl üyesi avukat Rasim Aytin'i yeniden seçerken diğer üyeler ise Av. Muharrem Özkaya Av. Rasim Aytin, Av. Muharrem Özkaya, Av. Hayriye Şirin Ünsel ve Av. Aysel Demirel oldu

Hayriye Şirin Ünsel Kimdir

babasının görevi nedeniyle 1966 yılında Konya’da Av. Hayriye Şirin Ünsel, İlk, orta ve lise öğrenimini Konya Seydişehir’de tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 3 yıl Kartal’da daha sonra Pendik’te avukat olarak mesleğini icra etti.

AK Parti Pendik Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete girdi. 6 yıl boyunca ana kadroda görev yaptı. 2008 yılından itibaren AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2013 Kasım ayında bu görevini sona erdirdi.

2009 yılı yerel seçimlerinde AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Meclis üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2012 yılı itibariyle İBB Meclis Üyeliği görevine geldi. Halen Encümen Üyeliği ve İBB Hukuk Komisyonu görevlerine devam etmektedir. 1 çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.