HUBUBAT ALIM SEZONU KAPANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2013 - 06:13, Güncelleme: 22.08.2013 - 06:13
 

HUBUBAT ALIM SEZONU KAPANDI

TMO Seydişehir geçici ekip şefliği buğday ve haşhaş alım sezonunu kapattı

TMO Seydişehir geçici ekip şefliği buğday ve haşhaş alım sezonunu kapattı. 8 Temmuzda başlayan alımlar 20 Ağustosta bitti. Seydişehir’de Bahçelievler mevkiinde bulunan TMO alım merkezinde bu sezon 700 ton hububat, 80 tonda haşhaş alımı yapıldığı öğrenildi. Seydişehir TMO ekip şefliği tarafından geçen yıl 60 ton hububat almıştı. Bu yıl hububat alımında önemli bir artış göstererek 700 ton alım olduğu bildirildi.
TMO Seydişehir geçici ekip şefliği buğday ve haşhaş alım sezonunu kapattı

TMO Seydişehir geçici ekip şefliği buğday ve haşhaş alım sezonunu kapattı.

8 Temmuzda başlayan alımlar 20 Ağustosta bitti.

Seydişehir’de Bahçelievler mevkiinde bulunan TMO alım merkezinde bu sezon 700 ton hububat, 80 tonda haşhaş alımı yapıldığı öğrenildi.

Seydişehir TMO ekip şefliği tarafından geçen yıl 60 ton hububat almıştı. Bu yıl hububat alımında önemli bir artış göstererek 700 ton alım olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.