HUBUBAT ALIMLARI BAŞLADI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.07.2023 - 16:05, Güncelleme: 18.07.2023 - 16:05
 

HUBUBAT ALIMLARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte kısa sürede yapımı tamamlanan Hububat Borsası ve kantar binasında Toprak Mahsulleri Ofisi arpa ve buğday alımına başladı.

Saadetler Mahallesi’nde bulunan TMO’nin yeni binasını ve 1,5 aylık gibi kısa bir sürede tamamladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “TMO'nun yeni yerinde arpa ve buğday alımlarına başlandı. Çiftçiler yeni Toprak Mahsulleri Ofisi yerinden memnun.  Alımların başladığı kantarda yoğunluk yaşanıyor. Yeni TMO Hububat alım merkezimizi şükürler olsun hasat zamanına yetiştirdik.  Seydişehirli çiftçilerimiz inşallah bu yıl sıkıtı yaşamayacak ve alımlarımız sorunsuz sona erecek. Tüm çiftçilerimize hayırlı, bereketli bir hasat dilerim ”ifadelerini kullandı.  
Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte kısa sürede yapımı tamamlanan Hububat Borsası ve kantar binasında Toprak Mahsulleri Ofisi arpa ve buğday alımına başladı.

Saadetler Mahallesi’nde bulunan TMO’nin yeni binasını ve 1,5 aylık gibi kısa bir sürede tamamladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “TMO'nun yeni yerinde arpa ve buğday alımlarına başlandı. Çiftçiler yeni Toprak Mahsulleri Ofisi yerinden memnun.  Alımların başladığı kantarda yoğunluk yaşanıyor.

Yeni TMO Hububat alım merkezimizi şükürler olsun hasat zamanına yetiştirdik.  Seydişehirli çiftçilerimiz inşallah bu yıl sıkıtı yaşamayacak ve alımlarımız sorunsuz sona erecek. Tüm çiftçilerimize hayırlı, bereketli bir hasat dilerim ”ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.