Huğlu Av Tüfekleri Koop. Minik Öğrencilere Jest

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2019 - 01:15, Güncelleme: 04.03.2019 - 01:15
 

Huğlu Av Tüfekleri Koop. Minik Öğrencilere Jest

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Ahırlı ilçesinde bulunan Atatürk İlkokuluna zekâ oyun setleri hediye etti.

Kooperatif başkanı Naci Tanık tarafından hediye edilen zekâ oyun setleri minik öğrencilerin çok hoşuna gitti ve silah üreten bir kooperatiften zekâ oyun setleri hediye edilmesi velileri de memnun etti. Tüfek alanında çalışan Huğlu Koop. Öğrencilere zekâ oyun setleri hediye etmelerini anlamlı bulan 2/A sınıfı öğretmeni Berat Tuğçe Özkan, Huğlu Kooperatifine Giderek kooperatif başkanı Naci Tanık’a öğrencilerinin teşekkür plaketini sundu.
Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Ahırlı ilçesinde bulunan Atatürk İlkokuluna zekâ oyun setleri hediye etti.

Kooperatif başkanı Naci Tanık tarafından hediye edilen zekâ oyun setleri minik öğrencilerin çok hoşuna gitti ve silah üreten bir kooperatiften zekâ oyun setleri hediye edilmesi velileri de memnun etti.

Tüfek alanında çalışan Huğlu Koop. Öğrencilere zekâ oyun setleri hediye etmelerini anlamlı bulan 2/A sınıfı öğretmeni Berat Tuğçe Özkan, Huğlu Kooperatifine Giderek kooperatif başkanı Naci Tanık’a öğrencilerinin teşekkür plaketini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.