İHALE GERGİNLİĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2017 - 05:17, Güncelleme: 02.11.2017 - 05:17
 

İHALE GERGİNLİĞİ

Mal müdürlüğü tarafından Suğla arazisinin satışa sunulması Çatmakayalıları kızdırdı.

Çatmakayalılar ihalenin düzenleneceği Mal Müdürlüğü önünde, ecrimisil usulüyle yıllardır kullandıkları Suğla Arazisinin açık teklif usulüyle ihaleye çıkarılmasına karşı çıktıklarını söylediler. Köy sınırlarında ki Suğla arazisinin ihalesine sadece kendilerinin girmesini isteyen köylüler, amaçlarının sadece ekmeklerinin peşinde koşmak olduğunu belirttiler. Kaymakamlık binasında çıkan arbededen sonra Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Başkanı Mustafa Konurer olayın tatlıya bağlanması için büyük çaba harcadı. Açık teklif usulü yapılması beklenen ihalenin güvenlik nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.
Mal müdürlüğü tarafından Suğla arazisinin satışa sunulması Çatmakayalıları kızdırdı.

Çatmakayalılar ihalenin düzenleneceği Mal Müdürlüğü önünde, ecrimisil usulüyle yıllardır kullandıkları Suğla Arazisinin açık teklif usulüyle ihaleye çıkarılmasına karşı çıktıklarını söylediler.

Köy sınırlarında ki Suğla arazisinin ihalesine sadece kendilerinin girmesini isteyen köylüler, amaçlarının sadece ekmeklerinin peşinde koşmak olduğunu belirttiler.

Kaymakamlık binasında çıkan arbededen sonra Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Başkanı Mustafa Konurer olayın tatlıya bağlanması için büyük
çaba harcadı.

Açık teklif usulü yapılması beklenen ihalenin güvenlik nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.