İHH İNSANİ YARDIM DERNEĞİ SEYDİŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ TEKRAR FAALİYETE GEÇTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2020 - 03:29, Güncelleme: 24.01.2020 - 03:29
 

İHH İNSANİ YARDIM DERNEĞİ SEYDİŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ TEKRAR FAALİYETE GEÇTİ

Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Seydişehir Temsilciliği kuruldu ve ilçe temsilciliğine Emekli Öğretmen Ali Demirel getirildi.

Yıllardan beri mağdur ve mazlumların her zaman yanında olan Konya İHH, Konya’daki ilçelere temsilcilik açmaya ve hayra koşmaya devam ediyor. İlçemizde faaliyete geçen İHH temsilciliği de önümüzdeki günlerde İdlib’e gıda yardımı için kolları sıvadı. İlçemizin Kızılcalar Mahallesi Samanpazarı Camii arkasında faaliyet göstermek üzere Konya İHH Seydişehir Temsilciliği hizmete başladı. Seydişehir Temsilciliğinin sorumluluğuna Emekli Öğretmen Ali Demirel getirilirken Kadın Kolları Temsilciliği sorumlusu ise Fatmana Bilban oldu. Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz ilçe temsilcisi Ali Demirel: “İnşaallah çok cömert olan hemşehrilerimizin desteği sayesinde önümüzdeki hafta içerisinde İdlib’de bulunan mağdur ve mazlum kardeşlerimize ulaştırılmak üzerine bir tır un, kuru gıda, battaniye ve giyim eşyalarından oluşan yardım yapacağız. Yardımda bulunan tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun” dedi.
Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Seydişehir Temsilciliği kuruldu ve ilçe temsilciliğine Emekli Öğretmen Ali Demirel getirildi.

Yıllardan beri mağdur ve mazlumların her zaman yanında olan Konya İHH, Konya’daki ilçelere temsilcilik açmaya ve hayra koşmaya devam ediyor. İlçemizde faaliyete geçen İHH temsilciliği de önümüzdeki günlerde İdlib’e gıda yardımı için kolları sıvadı.

İlçemizin Kızılcalar Mahallesi Samanpazarı Camii arkasında faaliyet göstermek üzere Konya İHH Seydişehir Temsilciliği hizmete başladı. Seydişehir Temsilciliğinin sorumluluğuna Emekli Öğretmen Ali Demirel getirilirken Kadın Kolları Temsilciliği sorumlusu ise Fatmana Bilban oldu.

Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz ilçe temsilcisi Ali Demirel: “İnşaallah çok cömert olan hemşehrilerimizin desteği sayesinde önümüzdeki hafta içerisinde İdlib’de bulunan mağdur ve mazlum kardeşlerimize ulaştırılmak üzerine bir tır un, kuru gıda, battaniye ve giyim eşyalarından oluşan yardım yapacağız. Yardımda bulunan tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.