İHH RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2017 - 08:17, Güncelleme: 28.06.2017 - 08:17
 

İHH RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Ramazanda İhtiyaç sahibi Ailelere gıda yardımı yapan yetim çocuklara bayramlık giysi alan İHH Seydişehir temsilciliği yetim ve öksüzleri de iftarda buluşturdu.

Dünyada ki bütün mazlum ve çaresizlerin imdadına yetişen İHH ilçemizde de ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu.   İHH Seydişehir temsilciliği, Ramazan ayında Suriyeli mültecilere 2 tır giyim ve gıda yardımı gönderdi. 50 yetim çocuğa bayramlık giysi, 200 aileye de gıda paketi dağıttı.150 yetim öksüzü ise iftar sofrasında buluşturdu.   İHH Seydişehir temsilcisi Harun Camcı Ramazanda yapılan yardımlar konusunda yaptığı açıklamada: “elimizdeki imkânlar doğrultusunda ramazan boyunca Seydişehirli hayırseverler olarak mazlumların ve yoksulların yaralarına merhem olmaya çalıştık. Yardımlarımızı mümkün olduğu kadar yoksullarımızın, ihtiyaç sahiplerimizin onurlarını incitmeden yapamaya özen gösterdik. Bu anlamlı çalışmalarımızda Bizlere yardımcı olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor ve hayırlarının kabul olmasını yüce Allah tan niyaz ediyoruz. Yardımların yerine ulaşmasında bizlere katkı sağlayan, emek veren tüm kardeşlerimize ve kurumlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.      
Ramazanda İhtiyaç sahibi Ailelere gıda yardımı yapan yetim çocuklara bayramlık giysi alan İHH Seydişehir temsilciliği yetim ve öksüzleri de iftarda buluşturdu.

Dünyada ki bütün mazlum ve çaresizlerin imdadına yetişen İHH ilçemizde de ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu.

 

İHH Seydişehir temsilciliği, Ramazan ayında Suriyeli mültecilere 2 tır giyim ve gıda yardımı gönderdi. 50 yetim çocuğa bayramlık giysi, 200 aileye de gıda paketi dağıttı.150 yetim öksüzü ise iftar sofrasında buluşturdu.

 

İHH Seydişehir temsilcisi Harun Camcı Ramazanda yapılan yardımlar konusunda yaptığı açıklamada: “elimizdeki imkânlar doğrultusunda ramazan boyunca Seydişehirli hayırseverler olarak mazlumların ve yoksulların yaralarına merhem olmaya çalıştık. Yardımlarımızı mümkün olduğu kadar yoksullarımızın, ihtiyaç sahiplerimizin onurlarını incitmeden yapamaya özen gösterdik. Bu anlamlı çalışmalarımızda Bizlere yardımcı olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor ve hayırlarının kabul olmasını yüce Allah tan niyaz ediyoruz. Yardımların yerine ulaşmasında bizlere katkı sağlayan, emek veren tüm kardeşlerimize ve kurumlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.