İHH YARDIM TIRI İDLİB’E UĞURLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2020 - 03:05, Güncelleme: 29.01.2020 - 03:05
 

İHH YARDIM TIRI İDLİB’E UĞURLANDI

İHH Seydişehir temsilciliğinden İdlib’e dualarla birlikte bir tır ihtiyaç malzemesi gönderildi.

Seyyid Harun Veli Camii önünden öğle namazına müteakip cemaatle birlikte uğurlanan yardım tırının  sağ salim yerine ulaşması için dua edildi. Uğurlama sırasında İHH’nın bütün dünyada mağdur olan Müslümanlara yardım elini uzattığı bildirilerek, “İdlib için bu yardım tırının hazırlanması esnasında Elazığ ve Malatya’da depremin meydana gelmesi yardımların istikametini oraya çevirdi. Şu anda İHH’nın deprem bölgesinde bin çadır ve aş eviyle mağdurların elinden tutmaya çalışıyor ama İdlib’de de büyük bir dram yaşanıyor. Orada ki kardeşlerimiz evlerinden barklarından edilmiş durumda. Bu nedenle bu yardım tırını İdlib’e uğurluyoruz. Yeni göreve getirilen İHH Seydişehir Temsilcisi Ali Demirel Hoca ve Ayhan Yüksel Hoca ile birlikte inşallah Seydişehir’de bundan sonra İHH olarak bereketli çalışmalara imza atılacak. Yardım toplamada hanım kardeşlerimiz de büyük destek verdiler. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Buraya toplanan vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun.” dediler. Daha sonra yapılan duaların ardından yardım tırı yola çıktı.
İHH Seydişehir temsilciliğinden İdlib’e dualarla birlikte bir tır ihtiyaç malzemesi gönderildi.

Seyyid Harun Veli Camii önünden öğle namazına müteakip cemaatle birlikte uğurlanan yardım tırının  sağ salim yerine ulaşması için dua edildi.

Uğurlama sırasında İHH’nın bütün dünyada mağdur olan Müslümanlara yardım elini uzattığı bildirilerek,

“İdlib için bu yardım tırının hazırlanması esnasında Elazığ ve Malatya’da depremin meydana gelmesi yardımların istikametini oraya çevirdi. Şu anda İHH’nın deprem bölgesinde bin çadır ve aş eviyle mağdurların elinden tutmaya çalışıyor ama İdlib’de de büyük bir dram yaşanıyor. Orada ki kardeşlerimiz evlerinden barklarından edilmiş durumda. Bu nedenle bu yardım tırını İdlib’e uğurluyoruz. Yeni göreve getirilen İHH Seydişehir Temsilcisi Ali Demirel Hoca ve Ayhan Yüksel Hoca ile birlikte inşallah Seydişehir’de bundan sonra İHH olarak bereketli çalışmalara imza atılacak. Yardım toplamada hanım kardeşlerimiz de büyük destek verdiler. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Buraya toplanan vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun.” dediler.

Daha sonra yapılan duaların ardından yardım tırı yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.