İHH'dan Seydişehirde'Filistin' konulu fotoğraf sergisi açıldı

Türkiye 08.11.2023 - 15:56, Güncelleme: 08.11.2023 - 20:13
 

İHH'dan Seydişehirde'Filistin' konulu fotoğraf sergisi açıldı

Seydişehir İHH den faaliyetler

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Derneği Seydişehir Temsilciliği Hükümet Konağı önünde ‘Belgeli 21 YY Katliamı' konulu fotoğraf sergisi açtı. İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilciliği üyesi Abdulmuttalip Demirel, Filistin halkına yönelik yapılan zulmü duyurmak adına fotoğraf sergisi açtıklarını kaydetti. Son 1 ay içerisinde İsrail’in Gazze’ye yönelik dünya da eşi benzeri görülmemiş zulüm yaptığını ifadeden Demirel “İsrail hala çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden zulüm yapmaya devam ediyor. Filistin’de her yer bombalanıyor. Bizde bu zulme duyarsız kalamayız. Amacımız bir nebzede olsa orada yaşananları vatandaşlarımıza duyurmaktır. İsrail işgalini anlatmak. İsrail, 1947’den beri Gazzeli kardeşlerimize zulüm yapıyor. Malumunuz son iki hafta içerisinde de bu zulümleri çok fazla arttırdı. Yaklaşık 10 bin kardeşimiz burada şehit oldu. . Bu dünyada eşi benzeri görülmemiş bir zulüm. Dünya’nın en büyük çocuk mezarlığı da maalesef Gazze’de bulunuyor ve hali hazırda kadın, çocuk, yaşlı demeden hastaneler bütün her yer bombalanıyor maalesef.Elimizden geldiği sürece Gazze içerisine sokmaya oradaki kardeşlerimizin bir nebze de olsun yaralarını sarmaya çalışıyoruz.” dedi. Sergi açılışına Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir İHH den faaliyetler


İnsani Yardım Vakfı (İHH) Derneği Seydişehir Temsilciliği Hükümet Konağı önünde ‘Belgeli 21 YY Katliamı' konulu fotoğraf sergisi açtı.

İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilciliği üyesi Abdulmuttalip Demirel, Filistin halkına yönelik yapılan zulmü duyurmak adına fotoğraf sergisi açtıklarını kaydetti.

Son 1 ay içerisinde İsrail’in Gazze’ye yönelik dünya da eşi benzeri görülmemiş zulüm yaptığını ifadeden Demirel “İsrail hala çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden zulüm yapmaya devam ediyor. Filistin’de her yer bombalanıyor. Bizde bu zulme duyarsız kalamayız. Amacımız bir nebzede olsa orada yaşananları vatandaşlarımıza duyurmaktır. İsrail işgalini anlatmak. İsrail, 1947’den beri Gazzeli kardeşlerimize zulüm yapıyor. Malumunuz son iki hafta içerisinde de bu zulümleri çok fazla arttırdı. Yaklaşık 10 bin kardeşimiz burada şehit oldu. . Bu dünyada eşi benzeri görülmemiş bir zulüm. Dünya’nın en büyük çocuk mezarlığı da maalesef Gazze’de bulunuyor ve hali hazırda kadın, çocuk, yaşlı demeden hastaneler bütün her yer bombalanıyor maalesef.Elimizden geldiği sürece Gazze içerisine sokmaya oradaki kardeşlerimizin bir nebze de olsun yaralarını sarmaya çalışıyoruz.” dedi.

Sergi açılışına Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.