İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2013 - 05:50, Güncelleme: 30.09.2013 - 05:50
 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI

Seydişehir?de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Seydişehir’de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı. Kermes, Seydişehir Yeni Bahar Derneği tarafından ilçenin Seyit Harun Bulvarı’nda açıldı. Açılış kurdelesi, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli tarafından kesildi.  Açılışa, Başkan Çat ve Müftü Beydilli’nin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, daire amirleri, sivil toplum teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılan kermesle ilgili bir açıklama yapan Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Aslan, senede 2 kez düzenledikleri kermeslerden elde edilen gelirleri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanarak kendilerine talepleri bulunan ve dernek yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirilen öğrencilere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Seydişehirli ev hanımları tarafından hazırlanan el emeği göz nuru el işleri ve yöreye has gıdaların sergilendiği kermes 06 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek.
Seydişehir?de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Seydişehir’de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Kermes, Seydişehir Yeni Bahar Derneği tarafından ilçenin Seyit Harun Bulvarı’nda açıldı. Açılış kurdelesi, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli tarafından kesildi.  Açılışa, Başkan Çat ve Müftü Beydilli’nin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, daire amirleri, sivil toplum teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılan kermesle ilgili bir açıklama yapan Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Aslan, senede 2 kez düzenledikleri kermeslerden elde edilen gelirleri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanarak kendilerine talepleri bulunan ve dernek yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirilen öğrencilere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Seydişehirli ev hanımları tarafından hazırlanan el emeği göz nuru el işleri ve yöreye has gıdaların sergilendiği kermes 06 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.