İHTİYAÇLI AİLELERE HERGÜN 900 EKMEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2018 - 10:19, Güncelleme: 02.08.2018 - 10:19
 

İHTİYAÇLI AİLELERE HERGÜN 900 EKMEK

Başkan Mehmet Tutal, 2014 yılında göreve geldiğinde Seydişehir Belediyesi tarafından 225 ekmek dağıtıldığını bu sayının şu an 900'e ulaştığını kaydetti.

Bakıma muhtaç ve ihtiyaçlı ailelere her gün Seydişehir Belediyesi tarafından ekmek yardımı yapıldığı kaydeden Başkan Tutal;göreve geldiğimiz yıl kapatılmış olan Seydişehir Belediyesi Halk ekmek fırını teknolojik ve modern şartlarını yerine getirerek tekrar hizmete açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk "dedi.   Yılın her günü ihtiyaç sahiplerine ekmeklerinin dağıtıldığını kaydeden Başkan Tutal;Biz göreve geldiğimiz günden itibaren ihtiyaçlı ailelerimizin  sayısına göre ekmek dağıtımı sayımız günlük 900 ekmek'e ulaştı. Bir yılda dağıttığımız ekmek sayısı ise 328 Bin 500 rakamına ulaştı. Biz her zaman ihtiyaçlı ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz." dedi.      
Başkan Mehmet Tutal, 2014 yılında göreve geldiğinde Seydişehir Belediyesi tarafından 225 ekmek dağıtıldığını bu sayının şu an 900'e ulaştığını kaydetti.

Bakıma muhtaç ve ihtiyaçlı ailelere her gün Seydişehir Belediyesi tarafından ekmek yardımı yapıldığı kaydeden Başkan Tutal;göreve geldiğimiz yıl kapatılmış olan Seydişehir Belediyesi Halk ekmek fırını teknolojik ve modern şartlarını yerine getirerek tekrar hizmete açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk "dedi.

 

Yılın her günü ihtiyaç sahiplerine ekmeklerinin dağıtıldığını kaydeden Başkan Tutal;Biz göreve geldiğimiz günden itibaren ihtiyaçlı ailelerimizin  sayısına göre ekmek dağıtımı sayımız günlük 900 ekmek'e ulaştı. Bir yılda dağıttığımız ekmek sayısı ise 328 Bin 500 rakamına ulaştı. Biz her zaman ihtiyaçlı ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz." dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.