İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 4 YARALI

Asayiş 06.05.2023 - 17:24, Güncelleme: 06.05.2023 - 17:24
 

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 4 YARALI

Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza Seydişehir Sadi Irmak Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye  göre  üzerinde Mustafa. K. idaresindeki 35 KKL 58 plakalı otomobil ile Memiş S. idaresindeki 34 LCP 27 plakalı otomobil Sadi Irmak Caddesinde çarpışması ile  meydana geldi. Kazada sürücüler Mustafa K, Memiş S. ve yolcular Ümmügülsüm G. ile Erdal S.  yaralandı.  aralı ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi  altına alınırken yaralıların Hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Kaza ile  ilgili inceleme  devam ediyor.  
Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza Seydişehir Sadi Irmak Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye  göre  üzerinde Mustafa. K. idaresindeki 35 KKL 58 plakalı otomobil ile Memiş S. idaresindeki 34 LCP 27 plakalı otomobil Sadi Irmak Caddesinde çarpışması ile  meydana geldi. Kazada sürücüler Mustafa K, Memiş S. ve yolcular Ümmügülsüm G. ile Erdal S.  yaralandı. 

aralı ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi  altına alınırken yaralıların Hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Kaza ile  ilgili inceleme  devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.