İKİNCİ TÜNEL HAYIRLI OLSUN...!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 12:02, Güncelleme: 08.09.2017 - 12:02
 

İKİNCİ TÜNEL HAYIRLI OLSUN...!

Yapımı devam eden Alacabel tünelinden sonra Seydişehir-Antalya yolunun ikincisi olacak Tınaztepe tünelinin de ihalesi yapıldı.

6 Eylül tarihinde Karayolları 3.Bölge müdürlüğü salonunda gerçekleşen ihale ile yapımına başlanacak olan Tınaztepe tünelinin 1050 iş gününde bitirilmesi planlanıyor. Yaklaşık 27 km’lik mesafede yok, köprü ve tünel yapımını içeren Tınaztepe tüneli yapımı bitirildikten sonra Seydişehir marangozlar sanayi çıkışından Antalya'ya kadar olan 40 kilometrelik sınırı 32 kilometreye düşürecek. 7 bin 360 metre Alacabel, bin 43 metre çift tüplü tünelin yapılmasıyla toplamda 8 kilometrelik bir kısalma olacak. Bu tünellerin yapımıyla beraber kış aylarındaki bu yol güzergâhındaki sorun ortadan kalkacak.
Yapımı devam eden Alacabel tünelinden sonra Seydişehir-Antalya yolunun ikincisi olacak Tınaztepe tünelinin de ihalesi yapıldı.

6 Eylül tarihinde Karayolları 3.Bölge müdürlüğü salonunda gerçekleşen ihale ile yapımına başlanacak olan Tınaztepe tünelinin 1050 iş gününde bitirilmesi planlanıyor.

Yaklaşık 27 km’lik mesafede yok, köprü ve tünel yapımını içeren Tınaztepe tüneli yapımı bitirildikten sonra Seydişehir marangozlar sanayi çıkışından Antalya'ya kadar olan 40 kilometrelik sınırı 32 kilometreye düşürecek. 7 bin 360 metre Alacabel, bin 43 metre çift tüplü tünelin yapılmasıyla toplamda 8 kilometrelik bir kısalma olacak. Bu tünellerin yapımıyla beraber kış aylarındaki bu yol güzergâhındaki sorun ortadan kalkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.