İKRAM ÇEŞMESİNDEN KIŞIN ÇORBA, YAZIN ŞERBET AKACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2017 - 03:05, Güncelleme: 05.06.2017 - 03:05
 

İKRAM ÇEŞMESİNDEN KIŞIN ÇORBA, YAZIN ŞERBET AKACAK

Seydişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kış aylarında vatandaşların çorba ihtiyacını karşılayacak olan İkram Çeşmesinden yaz aylarında da çeşitli meşrubatlar akacak.

Osmanlı geleneğini yaşatan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İkram Çeşmesinin hemşerilerimizin hizmetinde olacağını kaydetti. 5 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen Ramazan programlarına katılanlar, oruçlarını açarak geleneksel kıyafetli görevlilerin sunduğu Osmanlı şerbetiyle serinliyor. Kış aylarında çorba, yaz aylarında ise soğuk Şerbet ve içeceklerin akacağı ikram çeşmesinden binlerce insan faydalanacak. İkram Çeşmesi mimari ve görsel anlamda da iz bırakıyor. İkram Çeşmesi ile hem yaz, hem kış döneminde ilçe halkına ikramlarda bulunacağını vurgulayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Belediyemize kazandırdığımız, ikram çeşmesi Ramazan boyunca burada gençlere, yetişkinlere, yaşlılara hizmet verecek. Günün durumuna soğukluğuna, sıcaklığına göre sıcak çorba, çeşitli soğuk meşrubatlar v.s ikram ediyoruz. Diğer sosyal programlarda vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemize hayırlar getirmesinin temenni ediyorum" dedi. Başkan Tutal, hizmete sunulan İkram Çeşmesinin 4 mevsim sosyal programlarda vatandaşların kullanımında olacağını kaydetti.
Seydişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kış aylarında vatandaşların çorba ihtiyacını karşılayacak olan İkram Çeşmesinden yaz aylarında da çeşitli meşrubatlar akacak.

Osmanlı geleneğini yaşatan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İkram Çeşmesinin hemşerilerimizin hizmetinde olacağını kaydetti.

5 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen Ramazan programlarına katılanlar, oruçlarını açarak geleneksel kıyafetli görevlilerin sunduğu Osmanlı şerbetiyle serinliyor.

Kış aylarında çorba, yaz aylarında ise soğuk Şerbet ve içeceklerin akacağı ikram çeşmesinden binlerce insan faydalanacak. İkram Çeşmesi mimari ve görsel anlamda da iz bırakıyor.

İkram Çeşmesi ile hem yaz, hem kış döneminde ilçe halkına ikramlarda bulunacağını vurgulayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Belediyemize kazandırdığımız, ikram çeşmesi Ramazan boyunca burada gençlere, yetişkinlere, yaşlılara hizmet verecek. Günün durumuna soğukluğuna, sıcaklığına göre sıcak çorba, çeşitli soğuk meşrubatlar v.s ikram ediyoruz. Diğer sosyal programlarda vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemize hayırlar getirmesinin temenni ediyorum" dedi.

Başkan Tutal, hizmete sunulan İkram Çeşmesinin 4 mevsim sosyal programlarda vatandaşların kullanımında olacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.