İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE EŞİ SEYDİŞEHİR’E GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2019 - 04:51, Güncelleme: 03.12.2019 - 04:51
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE EŞİ SEYDİŞEHİR’E GELDİ

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi Gökşen Aydın, Boyalı’da defnedilen Şehit Polis Memuru Savaş Ünal’ın taziyesi için ilçemize geldi.

Görevde olduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonrası şehit olan, Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Seydişehirli Polis Memuru Savaş Ünal (46), 3 Aralık günü (bugün) doğum yeri olan Boyalı Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin Boyalı’da ki ailesini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, eşi Gökşen Aydın ile birlikte taziye sonrası İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i ve Emniyet personelini ziyaret ederek ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Göreve geldiği günden beri ilçemize ilgi gösteren İl Emniyet Müdürü Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Emniyet Personelinin yürüttüğü çalışmalardan son derece memnun kaldığını ifade etti.
Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi Gökşen Aydın, Boyalı’da defnedilen Şehit Polis Memuru Savaş Ünal’ın taziyesi için ilçemize geldi.

Görevde olduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonrası şehit olan, Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Seydişehirli Polis Memuru Savaş Ünal (46), 3 Aralık günü (bugün) doğum yeri olan Boyalı Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polisin Boyalı’da ki ailesini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, eşi Gökşen Aydın ile birlikte taziye sonrası İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i ve Emniyet personelini ziyaret ederek ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Göreve geldiği günden beri ilçemize ilgi gösteren İl Emniyet Müdürü Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Emniyet Personelinin yürüttüğü çalışmalardan son derece memnun kaldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.