İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ 15. YAŞGÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2018 - 10:54, Güncelleme: 02.10.2018 - 10:54
 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ 15. YAŞGÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İlçe Emniyet Müdürü 15. Yaşını kutlayan Küpenin İncisi Dergisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde 15. Yaş Günü dolayısıyla düzenlenen Küpenin İncisi Dergisi buluşması davetine, mazereti sebebiyle katılamadığı için dergi Genel Yayın Müdürü Ali Saylama ziyarette bulundu. Toroslar Gazetesinde ki gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde İlçemizin en önemli sanatçı değerlerinden olan Mimar- Karikatürist Ahmet ÖZTÜRKLEVENT’de bulundu.  İlçe Emniyet Müdürü Kasım ÖZDEMİR: ’’ 15 yıldır aralıksız bir derginin yayın hayatına devam etmesi çok önemli. Sizleri kutluyorum. 29 Eylül Cumartesi günü düzenlemiş olduğunuz programa katılmak isterdim. Şehir dışında olduğum için katılamadım. Sizleri tekrar tebrik ederim’’ diyerek istikrarlı bir hayatı sürdüren küpenin incisi dergisinin yayın hayatını kutladı.  
İlçe Emniyet Müdürü 15. Yaşını kutlayan Küpenin İncisi Dergisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde 15. Yaş Günü dolayısıyla düzenlenen Küpenin İncisi Dergisi buluşması davetine, mazereti sebebiyle katılamadığı için dergi Genel Yayın Müdürü Ali Saylama ziyarette bulundu.

Toroslar Gazetesinde ki gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde İlçemizin en önemli sanatçı değerlerinden olan Mimar- Karikatürist Ahmet ÖZTÜRKLEVENT’de bulundu.

 İlçe Emniyet Müdürü Kasım ÖZDEMİR: ’’ 15 yıldır aralıksız bir derginin yayın hayatına devam etmesi çok önemli. Sizleri kutluyorum. 29 Eylül Cumartesi günü düzenlemiş olduğunuz programa katılmak isterdim. Şehir dışında olduğum için katılamadım. Sizleri tekrar tebrik ederim’’ diyerek istikrarlı bir hayatı sürdüren küpenin incisi dergisinin yayın hayatını kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.