İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden Necip Şan Emekli Oldu

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.03.2022 - 14:20, Güncelleme: 10.03.2022 - 14:20
 

İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden Necip Şan Emekli Oldu

Seydişehir’in sevilen sayılan öğretmenlerinden eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan emekli oldu.

1997-2014 yılları arasında Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış, 2014 yılından bugüne kadar ise Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak görev yapan ilçemizin sevilen sayılan hocalarından Necip Şan 1 Mart 2022 tarihinde emekli oldu. Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin Necip Şan’a ilçemizin eğitimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise “Kurum olarak hocamıza emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz” dedi.    
Seydişehir’in sevilen sayılan öğretmenlerinden eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan emekli oldu.

1997-2014 yılları arasında Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış, 2014 yılından bugüne kadar ise Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak görev yapan ilçemizin sevilen sayılan hocalarından Necip Şan 1 Mart 2022 tarihinde emekli oldu.

Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin Necip Şan’a ilçemizin eğitimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise “Kurum olarak hocamıza emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.