İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN LİSE ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE DUYURU

Eğitim 17.12.2021 - 16:56, Güncelleme: 17.12.2021 - 17:09
 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN LİSE ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE DUYURU

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN LİSE ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE DUYURU.

Değerli Velilerimiz Lise öğrenimi gören tüm öğrencilerimizin, Ödüllü Trafik Güvenliği temalı çevrim içi bilgi yarışması başvuruları için son iki güne girmiş bulunuyoruz. Başvurular ogm.eba.gov.tr adresi üzerinden yapılacak ve yarışmanın başlamasına 15 dakika kalıncaya kadar devam edecektir. Online bilgi yarışması 18.12.2021 (yarın) tarihinde saat 14:00 de yapılacak.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN LİSE ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE DUYURU.

Değerli Velilerimiz

Lise öğrenimi gören tüm öğrencilerimizin, Ödüllü Trafik Güvenliği temalı çevrim içi bilgi yarışması başvuruları için son iki güne girmiş bulunuyoruz.

Başvurular ogm.eba.gov.tr adresi üzerinden yapılacak ve yarışmanın başlamasına 15 dakika kalıncaya kadar devam edecektir.

Online bilgi yarışması 18.12.2021 (yarın) tarihinde saat 14:00 de yapılacak.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.