İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ DEPREMZEDELERE BAYRAMLIK GÖNDERDİ

Güncel 18.04.2023 - 16:08, Güncelleme: 18.04.2023 - 16:08
 

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ DEPREMZEDELERE BAYRAMLIK GÖNDERDİ

Seydişehir İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan bayramlıklar ve gıda paketleri Hatay'a gönderildi.

Seydişehirli hayırseverler ve Seydişehir İlçe Müftülüğü ve din görevlilerinin katkıları ile oluşturulan yardım malzemeleri deprem bölgesi Hatay'a gönderildi. Deprem bölgesinde yaraların sarılması için çalışmalarına devam ettikleri kaydeden İlçe Müftüsü Adem Bebek, "Depremzede kardeşlerimize ve çocuklarına dağıtılmak üzere 700 adet bayramlık kolisi (ayakkabı, çorap, iç çamaşırı, t-shirt ve pantolondan oluşan ve 3-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için) ve 500 aileye gıda paketinden oluşan bayram yardımlarımız din görevlilerimiz tarafından dualarla Hatay'a gönderildi. Malzemeler sahada bizzat Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı görevlilerince depremzede kardeşlerimize dağıtılacaktır. Hayırseverlerimize ve din görevlileri kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan bayramlıklar ve gıda paketleri Hatay'a gönderildi.

Seydişehirli hayırseverler ve Seydişehir İlçe Müftülüğü ve din görevlilerinin katkıları ile oluşturulan yardım malzemeleri deprem bölgesi Hatay'a gönderildi.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için çalışmalarına devam ettikleri kaydeden İlçe Müftüsü Adem Bebek, "Depremzede kardeşlerimize ve çocuklarına dağıtılmak üzere 700 adet bayramlık kolisi (ayakkabı, çorap, iç çamaşırı, t-shirt ve pantolondan oluşan ve 3-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için) ve 500 aileye gıda paketinden oluşan bayram yardımlarımız din görevlilerimiz tarafından dualarla Hatay'a gönderildi. Malzemeler sahada bizzat Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı görevlilerince depremzede kardeşlerimize dağıtılacaktır. Hayırseverlerimize ve din görevlileri kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.