’İlçe Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu’’ toplandı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.06.2022 - 00:00, Güncelleme: 25.06.2022 - 00:00
 

’İlçe Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu’’ toplandı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, ‘’Orman Yangınları’’ konulu genelgesi kapsamında; ‘’İlçe Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu’’ toplantısı Seydişehir Kaymakamlığında ilgili kurumların katılımı ile gerçekleşti.

  Kaymakam Deniz Pişkin’in Başkanlık ettiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray ve ilgili kurum temsilcileri  katıldı.   Toplantı sonrası ilçemiz geneli alınan kararlar şu şekildedir; - İlçede Tüm ormanlık alanlarda piknik ateşi, mangal, semaver vb. yakılmasının yasaklanması, sadece ‘’Kuğulu Mesire Alanında’’ mangal, semaver yakılmasına izin verilmesine, - Orman alanlıklara gezi, piknik vb. amaçlarla giriş çıkışların yasaklanması - Tüm ilçemizde kontrollü veya kontrolsüz anız yakılmasının yasaklanmasına, - Tüm ilçemiz genelinde havai fişek, maytap vb. patlayıcı maddelerin kullanılmasının yasaklanması kararlarına oy birliği ile karar verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Deniz Pişkin “İlçe vatandaşlarımızın her konuda olduğu gibi bu konuda da hassasiyetle davranmalarını ve kurallara uymalarını önemle rica ediyorum.”dedi
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, ‘’Orman Yangınları’’ konulu genelgesi kapsamında; ‘’İlçe Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu’’ toplantısı Seydişehir Kaymakamlığında ilgili kurumların katılımı ile gerçekleşti.

 

Kaymakam Deniz Pişkin’in Başkanlık ettiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray ve ilgili kurum temsilcileri  katıldı.

 

Toplantı sonrası ilçemiz geneli alınan kararlar şu şekildedir;

- İlçede Tüm ormanlık alanlarda piknik ateşi, mangal, semaver vb. yakılmasının yasaklanması, sadece ‘’Kuğulu Mesire Alanında’’ mangal, semaver yakılmasına izin verilmesine,

- Orman alanlıklara gezi, piknik vb. amaçlarla giriş çıkışların yasaklanması

- Tüm ilçemizde kontrollü veya kontrolsüz anız yakılmasının yasaklanmasına,

- Tüm ilçemiz genelinde havai fişek, maytap vb. patlayıcı maddelerin kullanılmasının yasaklanması kararlarına oy birliği ile karar verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Deniz Pişkin “İlçe vatandaşlarımızın her konuda olduğu gibi bu konuda da hassasiyetle davranmalarını ve kurallara uymalarını önemle rica ediyorum.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.