İLÇE SPOR MÜDÜRÜNE ÖDÜL

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.04.2023 - 17:54, Güncelleme: 14.04.2023 - 17:54
 

İLÇE SPOR MÜDÜRÜNE ÖDÜL

Konya Gençlik ve Spor İl Spor Müdürü tarafından Seydişehir İlçe Spor Müdürü Soner Balcı’ya ödül verildi.

2023 Dünya Spor Başkenti Konya'nın Gençlik ve Spor alanında ki potansiyelini daha yükseklere çıkarabilmek adına İlçe Müdürlükleri ve Antrenörlere verilen 3'er aylık hedeflerin değerlendirildiği 13.04.2023 tarihinde Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında yapılan toplantı sonucunda başarılı çalışmalarından dolayı Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner BALCI, Konya Gençlik ve Spor İl Spor Müdürümüz Abdurrahman ŞAHiN tarafından ödüllendirildi. İlçe Müdürü Balcı yaptığı açıklamada: “Bu başarı yalnızca benim değil değerli kaymakamımız Deniz Pişkin ve belediye başkanımız Mehmet Tutal’a, tüm sporsever camiasına, İlçemizde bulunan tüm okullarımız, beden eğitimi öğretmenlerimiz , özel kulüplerimiz ve kıymetli mesai arkadaşlarıma armağan ediyorum” diyerek teşekkürlerini iletti.
Konya Gençlik ve Spor İl Spor Müdürü tarafından Seydişehir İlçe Spor Müdürü Soner Balcı’ya ödül verildi.

2023 Dünya Spor Başkenti Konya'nın Gençlik ve Spor alanında ki potansiyelini daha yükseklere çıkarabilmek adına İlçe Müdürlükleri ve Antrenörlere verilen 3'er aylık hedeflerin değerlendirildiği 13.04.2023 tarihinde Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında yapılan toplantı sonucunda başarılı çalışmalarından dolayı Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner BALCI, Konya Gençlik ve Spor İl Spor Müdürümüz Abdurrahman ŞAHiN tarafından ödüllendirildi.

İlçe Müdürü Balcı yaptığı açıklamada: “Bu başarı yalnızca benim değil değerli kaymakamımız Deniz Pişkin ve belediye başkanımız Mehmet Tutal’a, tüm sporsever camiasına, İlçemizde bulunan tüm okullarımız, beden eğitimi öğretmenlerimiz , özel kulüplerimiz ve kıymetli mesai arkadaşlarıma armağan ediyorum” diyerek teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.