İLÇE TARIM'DA DEĞİŞİM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2012 - 04:32, Güncelleme: 22.11.2012 - 04:32
 

İLÇE TARIM'DA DEĞİŞİM

Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası köklü bir tadilattan geçirilerek doğal gaz kullanımına başladı.

  Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası köklü bir tadilattan geçirilerek doğal gaz kullanımına başladı. Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası 1969 yılında1300 metrekare arsa üzerinde 250 metrekare alana yapılmıştı. O günden bugüne tek tük düzenlemeler harici bir bakım yapılmamıştı.şimdilerde ise Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası ve depolarında köklü bir tadilat yapılarak hizmet vermeye başladı. 43 yıldır sobayla ısınan kamu binası doğalgaza bağlanarak kalorifer sistemine geçti. İlçe Tarım Müdürü Hasan Hüseyin Ünlütürk: ’’Bakanlığımız tarafından tarafından 42 bin TL harcanarak hizmet binamızı tepeden tırnağa yeniledik.Dairemizde 25 köy danışmanlarıyla birlikte 50 personelimiz daha uygun koşullarda hizmet vermeyi sürdürecek. Yapılan büyük tadilat çalışmalarında tabandan,tavana,çatı,pencereler personel odalarının dekorasyonu yapılarak yenilendi.Binamıza doğalgaz hattı bağlatılarak kalorifer sistemine geçildi.Kurumsal kimliğimizin fiziksel yapısı hizmete yakışır hale getirildi, hayırlı olsun.’’dedi   Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası 1969 yılında1300 metrekare arsa üzerinde 250 metrekare alana yapılmıştı. O günden bugüne tek tük düzenlemeler harici bir bakım yapılmamıştı.
Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası köklü bir tadilattan geçirilerek doğal gaz kullanımına başladı.

 

Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası köklü bir tadilattan geçirilerek doğal gaz kullanımına başladı.

Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası 1969 yılında1300 metrekare arsa üzerinde 250 metrekare alana yapılmıştı. O günden bugüne tek tük düzenlemeler harici bir bakım yapılmamıştı.şimdilerde ise Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası ve depolarında köklü bir tadilat yapılarak hizmet vermeye başladı.

43 yıldır sobayla ısınan kamu binası doğalgaza bağlanarak kalorifer sistemine geçti.

İlçe Tarım Müdürü Hasan Hüseyin Ünlütürk:

’’Bakanlığımız tarafından tarafından 42 bin TL harcanarak hizmet binamızı tepeden tırnağa yeniledik.Dairemizde 25 köy danışmanlarıyla birlikte 50 personelimiz daha uygun koşullarda hizmet vermeyi sürdürecek.

Yapılan büyük tadilat çalışmalarında tabandan,tavana,çatı,pencereler personel odalarının dekorasyonu yapılarak yenilendi.Binamıza doğalgaz hattı bağlatılarak kalorifer sistemine geçildi.Kurumsal kimliğimizin fiziksel yapısı hizmete yakışır hale getirildi, hayırlı olsun.’’dedi

 

Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası 1969 yılında1300 metrekare arsa üzerinde 250 metrekare alana yapılmıştı. O günden bugüne tek tük düzenlemeler harici bir bakım yapılmamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.