İLÇE TRAFİK JANDARMADAN TRAFİK EĞİTİMİ

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.05.2023 - 18:06, Güncelleme: 08.05.2023 - 18:06
 

İLÇE TRAFİK JANDARMADAN TRAFİK EĞİTİMİ

Seydişehir İlçe Trafik Jandarma personeli, Bostandere’de ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yanı sıra çiftçilere de Trafik Eğitimi verdi.

Konya İl J.K.lığı Mobil Trafik Eğitim Aracı ve Seydişehir İlçe J.K.lığı Trafik Jandarması timleri tarafından 06-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında; Tüm yol kullanıcılarının trafik kurallarına uymaları yönünde farkındalığın artırılması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla;  Bostandere Mahallesi  Bostandere İlkokul ve Ortaokulunda, öğrenim gören yaklaşık 70 öğrenciye trafikte yaya güvenliği, yolcu güvenliği, güvenli oyun alanları, bisiklet, kaykay  ve paten güvenli kullanımı ile ilgili görsel ve uygulamalı trafik eğitimi verildi. Bostandere mahalle merkezinde ise tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda 35 traktör sürücüsüne eğitim verilerek "Reflektör Tak Görünür Ol" kampanyası ile reflektörü olmayan traktör römorklarına reflektör takıldı. Yetkililer trafik güvenliği konusunda tüm yol kullanıcılarına eğitim verilmeye devam edileceğini söyledi.
Seydişehir İlçe Trafik Jandarma personeli, Bostandere’de ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yanı sıra çiftçilere de Trafik Eğitimi verdi.

Konya İl J.K.lığı Mobil Trafik Eğitim Aracı ve Seydişehir İlçe J.K.lığı Trafik Jandarması timleri tarafından 06-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında; Tüm yol kullanıcılarının trafik kurallarına uymaları yönünde farkındalığın artırılması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla;  Bostandere Mahallesi  Bostandere İlkokul ve Ortaokulunda, öğrenim gören yaklaşık 70 öğrenciye trafikte yaya güvenliği, yolcu güvenliği, güvenli oyun alanları, bisiklet, kaykay  ve paten güvenli kullanımı ile ilgili görsel ve uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Bostandere mahalle merkezinde ise tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda 35 traktör sürücüsüne eğitim verilerek "Reflektör Tak Görünür Ol" kampanyası ile reflektörü olmayan traktör römorklarına reflektör takıldı.

Yetkililer trafik güvenliği konusunda tüm yol kullanıcılarına eğitim verilmeye devam edileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.