İLÇEDE KURAKLIK DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 12:59, Güncelleme: 01.06.2021 - 12:59
 

İLÇEDE KURAKLIK DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Seydişehir Sulama Birliği ve Muhtarlar Derneği kırsal mahallelerde tarla, bağ, bahçe ile uğraşan çitçilerle kuraklık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Seydişehir Sulama Birliği başkanı Osman Güzel, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal, Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan ve yönetimi ve çitçiler katıldı. Gökhüyük, Kuran, Kumluca, Ortakaraören, Aşağı karaören ve Baş karaören mahallelerinde kuraklıktan dolayı suların yetmeyeceğini ve suyun kotasının nasıl yükseltebileceği konusunda halkın bilgilendirildiği toplantıda çiftçilerinde konuyla ilgili görüşleri alındı.  
Seydişehir Sulama Birliği ve Muhtarlar Derneği kırsal mahallelerde tarla, bağ, bahçe ile uğraşan çitçilerle kuraklık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Seydişehir Sulama Birliği başkanı Osman Güzel, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal, Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan ve yönetimi ve çitçiler katıldı.

Gökhüyük, Kuran, Kumluca, Ortakaraören, Aşağı karaören ve Baş karaören mahallelerinde kuraklıktan dolayı suların yetmeyeceğini ve suyun kotasının nasıl yükseltebileceği konusunda halkın bilgilendirildiği toplantıda çiftçilerinde konuyla ilgili görüşleri alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.