İLÇEDE KURULAN PAZARLAR HAFTADA 2 GÜNE ÇIKARILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 11:34, Güncelleme: 14.04.2020 - 11:34
 

İLÇEDE KURULAN PAZARLAR HAFTADA 2 GÜNE ÇIKARILDI

İlçemizde korona virüs( Covid19) salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında haftada bir gün kurulan sebze pazarı ve semt pazarının açık kalma günleri 2 güne çıkarıldı.

İlçe genelinde pazar alışverişi yapılırken yoğunluk yaşanmaması için Perşembe günleri kurulan sebze pazarı tedbir günlerinde Çarşamba günü, Pazar günü kurulan Kızılcalar mahallesi semt pazarı da Pazartesi günleri kurulacaktır. Ayrıca koronavirüs salgınını önlemek için yayınlanan genelge ile Pazar yerlerinde sıkı tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu tedbirler kapsamında esnafların tezgah arasının 3 metre mesafede olması, satıcıların maske ve eldiven takma zorunluluğu, alış veriş için gelen vatandaşların ise maskesiz Pazar yerine girmemeleri için zabıta ekibi ve emniyet personeli gerekli uyarılarda bulunmaya ve önlem almaya devam ediyor.
İlçemizde korona virüs( Covid19) salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında haftada bir gün kurulan sebze pazarı ve semt pazarının açık kalma günleri 2 güne çıkarıldı.

İlçe genelinde pazar alışverişi yapılırken yoğunluk yaşanmaması için Perşembe günleri kurulan sebze pazarı tedbir günlerinde Çarşamba günü, Pazar günü kurulan Kızılcalar mahallesi semt pazarı da Pazartesi günleri kurulacaktır.

Ayrıca koronavirüs salgınını önlemek için yayınlanan genelge ile Pazar yerlerinde sıkı tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu tedbirler kapsamında esnafların tezgah arasının 3 metre mesafede olması, satıcıların maske ve eldiven takma zorunluluğu, alış veriş için gelen vatandaşların ise maskesiz Pazar yerine girmemeleri için zabıta ekibi ve emniyet personeli gerekli uyarılarda bulunmaya ve önlem almaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.