İLÇEMİZ BİR SANAYİ SİTESİNE DAHA KAVUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 01:08, Güncelleme: 21.06.2018 - 01:08
 

İLÇEMİZ BİR SANAYİ SİTESİNE DAHA KAVUŞTU

11 dükkândan oluşan Seydişehir Toroslar Küçük Sanayi Sitesi hizmete girdi.

29 Aralık 2015 tarihinde Belediyeye ait 17 bin 244 metrekarelik alanın satın alınarak inşaatına başlanan, ilçemiz esnaflarının kurduğu orta ölçekli Toroslar Küçük Sanayi Sitesi faaliyete geçti. Galericiler sitesi yanında kurulan Küçük Sanayi Sitesi’ne, dükkânı bulunan esnaflar yavaş yavaş taşınmaya başladı. Tekstil imalathanesinin de açıldığı Toroslar Küçük Sanayi Sitesi’nin faaliyete geçmesi ile birlikte ile birlikte ilçemizde ki mevcut küçük sanayi kooperatiflerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Kooperatif Başkanı Erol Şen, “Esnaf arkadaşlar ile beraber kurduğumuz ve Belediye’nin de bize yardımcı olduğu küçük sanayi sitemiz orta ölçekli esnaflarımıza ve imalatçılarımıza hitap etmektedir. Faaliyete geçen sanayi sitemizin, ilçemizin ekonomisine bir ivme kazandıracağını düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.  
11 dükkândan oluşan Seydişehir Toroslar Küçük Sanayi Sitesi hizmete girdi.

29 Aralık 2015 tarihinde Belediyeye ait 17 bin 244 metrekarelik alanın satın alınarak inşaatına başlanan, ilçemiz esnaflarının kurduğu orta ölçekli Toroslar Küçük Sanayi Sitesi faaliyete geçti.

Galericiler sitesi yanında kurulan Küçük Sanayi Sitesi’ne, dükkânı bulunan esnaflar yavaş yavaş taşınmaya başladı.

Tekstil imalathanesinin de açıldığı Toroslar Küçük Sanayi Sitesi’nin faaliyete geçmesi ile birlikte ile birlikte ilçemizde ki mevcut küçük sanayi kooperatiflerine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Kooperatif Başkanı Erol Şen, “Esnaf arkadaşlar ile beraber kurduğumuz ve Belediye’nin de bize yardımcı olduğu küçük sanayi sitemiz orta ölçekli esnaflarımıza ve imalatçılarımıza hitap etmektedir. Faaliyete geçen sanayi sitemizin, ilçemizin ekonomisine bir ivme kazandıracağını düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.