İlçemiz Bölgesel Lig Turnuvası Ödül Törenine Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.03.2022 - 21:58, Güncelleme: 08.03.2022 - 11:35
 

İlçemiz Bölgesel Lig Turnuvası Ödül Törenine Ev Sahipliği Yaptı

Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği 2021-2022 yılı okul sporları müsabakalarının ödül töreni düzenlendi.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ve 39 takımın kupa aldığı ödül törenine, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Soner Balcı, Okul Müdürleri, Öğrenci Velileri ve öğrenciler katıldı. Amaçlarının birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde bölgedeki çocukların spor yapmasına olanak tanımak olduğunu kaydeden Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Soner Balcı, “Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Hüyük, Derebucak okul takımlarının Futbol, Futsal, Atletizm, Badminton, Güreş, Judo, Karate, Okçuluk, Masa Tenisi, Muay Thai, Satranç, Taekwondo, Tenis, Halter, Halk Oyunları, Voleybol, Basketbol, Hentbol ve Bocce dallarında turnuvaları gerçekleşti. Bölgemiz takımlarından Mahmut Esat Ortaokulu yıldız erkek futbol takımı Konya’yı temsilen Hatay’da, Bostandere Ortaokulu yıldız erkekler Bocce takımında Konya Şampiyonu olmuştur. Judo branşında ise yıldızlar ortaokullar grup şampiyonasında Antalya Kemer ilçesinde dört madalya kazanmıştır. Yürüttüğümüz faaliyetlilerimizde bizlerden emeğini esirgemeyen İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, velilerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Seydişehir’de hem ferdi sporlarda hem de takım sporlarında büyük başarılara imza atmış sporcuların yetiştiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imiz sportif faaliyetlerde önde gelen ilçeler arasında yer alıyor. Bu kapsamda spora ve sporcuya verdiğimiz destekler neticesinde 2.202’ye ulaşan lisanslı sporcu sayımız, bu kapsamda artarak devam ediyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor turnuvalarına katılım göstererek başarı yakalamaları bizleri oldukça mutlu etmektedir. Spor turnuvalarına katılarak Konya ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımıza başarılarının devamını diliyor, eğitim, öğretim ve akademik alanda da başarılı olmalarını temenni ediyor, böylesi başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi. Ödül töreninde yarışan tüm sporculara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir’de sportif faaliyetlerde öğrencilerimiz büyük başarılara imza atıyor. Kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunan tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımızı yetiştiren hocalarına ve antrenörlerini de kutluyorum” ifadelerini kullandı. Seydişehir’de düzenlenen müsabakalara bay ve bayan olmak üzere 225 takım ve toplam 1.176 sporcu katıldı. İlk üç dereceye giren 54 takım ise madalyaları ile kupalarını protokol üyelerinden aldı.
Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği 2021-2022 yılı okul sporları müsabakalarının ödül töreni düzenlendi.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ve 39 takımın kupa aldığı ödül törenine, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Soner Balcı, Okul Müdürleri, Öğrenci Velileri ve öğrenciler katıldı.

Amaçlarının birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde bölgedeki çocukların spor yapmasına olanak tanımak olduğunu kaydeden Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Soner Balcı, “Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Hüyük, Derebucak okul takımlarının Futbol, Futsal, Atletizm, Badminton, Güreş, Judo, Karate, Okçuluk, Masa Tenisi, Muay Thai, Satranç, Taekwondo, Tenis, Halter, Halk Oyunları, Voleybol, Basketbol, Hentbol ve Bocce dallarında turnuvaları gerçekleşti.

Bölgemiz takımlarından Mahmut Esat Ortaokulu yıldız erkek futbol takımı Konya’yı temsilen Hatay’da, Bostandere Ortaokulu yıldız erkekler Bocce takımında Konya Şampiyonu olmuştur. Judo branşında ise yıldızlar ortaokullar grup şampiyonasında Antalya Kemer ilçesinde dört madalya kazanmıştır. Yürüttüğümüz faaliyetlilerimizde bizlerden emeğini esirgemeyen İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, velilerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Seydişehir’de hem ferdi sporlarda hem de takım sporlarında büyük başarılara imza atmış sporcuların yetiştiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imiz sportif faaliyetlerde önde gelen ilçeler arasında yer alıyor. Bu kapsamda spora ve sporcuya verdiğimiz destekler neticesinde 2.202’ye ulaşan lisanslı sporcu sayımız, bu kapsamda artarak devam ediyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor turnuvalarına katılım göstererek başarı yakalamaları bizleri oldukça mutlu etmektedir. Spor turnuvalarına katılarak Konya ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımıza başarılarının devamını diliyor, eğitim, öğretim ve akademik alanda da başarılı olmalarını temenni ediyor, böylesi başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ödül töreninde yarışan tüm sporculara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir’de sportif faaliyetlerde öğrencilerimiz büyük başarılara imza atıyor. Kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunan tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımızı yetiştiren hocalarına ve antrenörlerini de kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Seydişehir’de düzenlenen müsabakalara bay ve bayan olmak üzere 225 takım ve toplam 1.176 sporcu katıldı. İlk üç dereceye giren 54 takım ise madalyaları ile kupalarını protokol üyelerinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.