İLÇEMİZ YENİ BİR ÖZEL ÖĞRETİM KURUMUNA KAVUŞUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2017 - 01:50, Güncelleme: 02.02.2017 - 01:50
 

İLÇEMİZ YENİ BİR ÖZEL ÖĞRETİM KURUMUNA KAVUŞUYOR

İlçemiz emekli öğretmenlerinden İsmail Saylam?ın kurucu ve kurum müdürü olarak görev aldığı ?Özel Saycan Öğrenci Etüt Merkezi ? açılıyor.

Atatürk caddesinde hizmete girecek olan etüt merkezi ile ilgili olarak kurucu müdür İsmail Saylam, “Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve İngilizce derslerinden bire bir ve grup etütleri yapılacak olup ayrıca öğrencilerimiz ders çalışırken ödev ve projelerini de etüt merkezimizde yapacaklar, öğrencilerimiz artık ödevlerini eve taşımayacaklar. İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda çeşitli faaliyetleri gerçekleştirilecektir ‘İyi bir temel, güçlü bir gelecektir.’ İlkesinden hareketle ilköğretimde atılan sağlam temeller onları öğrenim hayatlarında başarılı kılarken aynı zamanda mutlu edecektir diyerek, ilçemize; ilgi ve sevgiyi eğitimin temeli kabul eden disiplinli, düzeyli, sistemli çalışmayı esas alan bir eğitim kurumu kazandırmayı amaçlarken bu anlayış ve uygulamalarla ilçemiz eğitimine katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.
İlçemiz emekli öğretmenlerinden İsmail Saylam?ın kurucu ve kurum müdürü olarak görev aldığı ?Özel Saycan Öğrenci Etüt Merkezi ? açılıyor.

Atatürk caddesinde hizmete girecek olan etüt merkezi ile ilgili olarak kurucu müdür İsmail Saylam, “Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve İngilizce derslerinden bire bir ve grup etütleri yapılacak olup ayrıca öğrencilerimiz ders çalışırken ödev ve projelerini de etüt merkezimizde yapacaklar, öğrencilerimiz artık ödevlerini eve taşımayacaklar. İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda çeşitli faaliyetleri gerçekleştirilecektir

‘İyi bir temel, güçlü bir gelecektir.’ İlkesinden hareketle ilköğretimde atılan sağlam temeller onları öğrenim hayatlarında başarılı kılarken aynı zamanda mutlu edecektir diyerek, ilçemize; ilgi ve sevgiyi eğitimin temeli kabul eden disiplinli, düzeyli, sistemli çalışmayı esas alan bir eğitim kurumu kazandırmayı amaçlarken bu anlayış ve uygulamalarla ilçemiz eğitimine katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.