İLÇEMİZDE 13 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2015 - 01:37, Güncelleme: 29.09.2015 - 01:37
 

İLÇEMİZDE 13 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Hükümet Konağı önünde tören yapıldı.

Törende Milli Eğitim Müdürü vekili Mahmut Balcı tarafından yapılan konuşmanın ardından Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Kutlamalara Gazi İlkokulunda devam edildi. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit burada yaptığı konuşmasında; “13 bin 440 öğrenci ve 960 öğretmen ile eğitim ve öğretime başlıyoruz. Hep birlikte eğitim kalitesinin yükseltilmesi için çok çalışmamız gerekir.” dedi. Gazi İlkokulunda ki son sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz diyerek çiçek verdiler. Törenlere Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer protokol üyeleri de katıldı.
2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Hükümet Konağı önünde tören yapıldı.

Törende Milli Eğitim Müdürü vekili Mahmut Balcı tarafından yapılan konuşmanın ardından Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Kutlamalara Gazi İlkokulunda devam edildi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit burada yaptığı konuşmasında; “13 bin 440 öğrenci ve 960 öğretmen ile eğitim ve öğretime başlıyoruz. Hep birlikte eğitim kalitesinin yükseltilmesi için çok çalışmamız gerekir.” dedi.

Gazi İlkokulunda ki son sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz diyerek çiçek verdiler.

Törenlere Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer protokol üyeleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.