İLÇEMİZDE EĞİTİME BÜYÜK KATKI: 6 OKULA MARŞ YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 11:00, Güncelleme: 01.04.2020 - 11:00
 

İLÇEMİZDE EĞİTİME BÜYÜK KATKI: 6 OKULA MARŞ YAPTI

İlçemizde yeni eser çalışmaları ile dikkat çeken müzik öğretmeni bestekar yerel sanatçımız Serkan YILMAZ şu ana kadar 6 okulumuza eser armağan etti.

İlçemizde sırasıyla  Mahmut Esat Orta Okulu, imam Hatip Orta Okulu, Özel Kampüs Okulu ,Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi,Vedat Kesmen ortaokulu ve son olarak Seyit Harun imam hatip ortaokuluna  ithaf marş yapan öğretmenimiz  ilçemizde bu anlamda kırılması zor bir rekor, başarıyada imza atmış oldu. Öğretmenimiz ’’ ilçede sanat ,müzik ile eğitime olumlu yönde  katkı yapmak adına yaptığımız hediye eserlerimize,sahip çıkılması ümidiyle, okullar ile ilgisi olan başta öğrenciler ve herkese hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunar ,katkısı olanlara teşekkür ederiz ‘’dedi. Yerel sanatçımız Serkan YILMAZ  2020 de  de nasipse  Değerlerimiz-2  adında 2. hatıra albümü ve yeni eser çalışmalarının devam edeceğini söyledi. ilçemize ve ülkemize  yeni eserler  kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.
İlçemizde yeni eser çalışmaları ile dikkat çeken müzik öğretmeni bestekar yerel sanatçımız Serkan YILMAZ şu ana kadar 6 okulumuza eser armağan etti.

İlçemizde sırasıyla  Mahmut Esat Orta Okulu, imam Hatip Orta Okulu, Özel Kampüs Okulu ,Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi,Vedat Kesmen ortaokulu ve son olarak Seyit Harun imam hatip ortaokuluna  ithaf marş yapan öğretmenimiz  ilçemizde bu anlamda kırılması zor bir rekor, başarıyada imza atmış oldu.

Öğretmenimiz ’’ ilçede sanat ,müzik ile eğitime olumlu yönde  katkı yapmak adına yaptığımız hediye eserlerimize,sahip çıkılması ümidiyle, okullar ile ilgisi olan başta öğrenciler ve herkese hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunar ,katkısı olanlara teşekkür ederiz ‘’dedi.

Yerel sanatçımız Serkan YILMAZ  2020 de  de nasipse  Değerlerimiz-2  adında 2. hatıra albümü ve yeni eser çalışmalarının devam edeceğini söyledi. ilçemize ve ülkemize  yeni eserler  kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.