İLÇEMİZDE MİTİNG ALANININ YERİ DEĞİŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2018 - 12:00, Güncelleme: 09.10.2018 - 12:00
 

İLÇEMİZDE MİTİNG ALANININ YERİ DEĞİŞTİ

Seydişehir de mitingi alanı değişti. Yeni miting alanı Belediye önündeki 15 Temmuz Milli İrade Meydanı oldu.

Kaymakamlık önderliğinde toplanan kent konseyi daha önce Kızılay Meydanı olarak belirlenen miting alanını değiştirerek bundan böyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı yeni miting alanı olarak belirledi. Bundan böyle alınan kararla miting yapacak partilerin, sivil toplum örgütlerin, kurum ve kuruluşların mitinglerini 15 Temmuz Milli İrade Meydanın da yapacakları öğrenildi.
Seydişehir de mitingi alanı değişti. Yeni miting alanı Belediye önündeki 15 Temmuz Milli İrade Meydanı oldu.

Kaymakamlık önderliğinde toplanan kent konseyi daha önce Kızılay Meydanı olarak belirlenen miting alanını değiştirerek bundan böyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı yeni miting alanı olarak belirledi.

Bundan böyle alınan kararla miting yapacak partilerin, sivil toplum örgütlerin, kurum ve kuruluşların mitinglerini 15 Temmuz Milli İrade Meydanın da yapacakları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.