İlçemizde Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2019 - 05:29, Güncelleme: 24.11.2019 - 05:29
 

İlçemizde Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı.

İlçemizde Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı.

  İlk Tören  Hükümet Konağı önünde  Atatürk Anıtı önünde  çelenk koyulması  ve istiklal Marşının okunması ile  başladı. Programa daha sonra  Belediye  Düğün Salonunda  Suğla  Tarım Meslek Lisesinin hazırladığı etkinliklerle devam etti. Belediye  Düğün Salonunda  programda Günün anlam  ve önemi  belirten konuşmayı Suğla  Tarım Meslek  Anadolu Lisesi Müdürü Seyitali Koç  konuşmasının  ardından  Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden programda şiir, resim ve okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi. Programın sonunda ise göreve yeni atanan öğretmenlerin yemin töreninden sonra emekli olan öğretmenlere ise teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı. Kutlamalara Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Emniyet Müdürü Kasımı Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti Temsilcileri ,Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri,  öğretmenler ,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İlçemizde Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı.

 

İlk Tören  Hükümet Konağı önünde  Atatürk Anıtı önünde  çelenk koyulması  ve istiklal Marşının okunması ile  başladı.

Programa daha sonra  Belediye  Düğün Salonunda  Suğla  Tarım Meslek Lisesinin hazırladığı etkinliklerle devam etti.

Belediye  Düğün Salonunda  programda Günün anlam  ve önemi  belirten konuşmayı Suğla  Tarım Meslek  Anadolu Lisesi Müdürü Seyitali Koç  konuşmasının  ardından  Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden programda şiir, resim ve okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.

Programın sonunda ise göreve yeni atanan öğretmenlerin yemin töreninden sonra emekli olan öğretmenlere ise teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.

Kutlamalara Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Emniyet Müdürü Kasımı Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti Temsilcileri ,Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri,  öğretmenler ,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.