İlçemizde Seç Market açılışı yapıldı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 16.10.2021 - 12:39
 

İlçemizde Seç Market açılışı yapıldı.

İlçemizde Seç Market açılışı yapıldı.

Bozkır yolunda açılışı yapılan Seç Market açılışını Kaymakam Deniz Pişkin ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış da konuşma yapan Mehmet Tutal “Gıdanın ne kadar önemli olduğunu bil hazsa bu pandemi döneminde daha iyi gördük.İnsan her şeysiz yaşa biliyor ama yemeden içmeden yaşayamıyor. Açılışını yapacağız bu market tüm halkımıza hayırlı olsun dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın konuşmasından sonra dualar okundu ve açılış kurdelesi kesildi.
İlçemizde Seç Market açılışı yapıldı.

Bozkır yolunda açılışı yapılan Seç Market açılışını Kaymakam Deniz Pişkin ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış da konuşma yapan Mehmet Tutal “Gıdanın ne kadar önemli olduğunu bil hazsa bu pandemi döneminde daha iyi gördük.İnsan her şeysiz yaşa biliyor ama yemeden içmeden yaşayamıyor. Açılışını yapacağız bu market tüm halkımıza hayırlı olsun dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın konuşmasından sonra dualar okundu ve açılış kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.