ILICA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NDE “OKULDA TATİL ETKİNLİĞİ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 06:52, Güncelleme: 02.02.2018 - 06:52
 

ILICA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NDE “OKULDA TATİL ETKİNLİĞİ”

Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 3 öğrenci tatil boyunca okula gelip öğrencilerin kütüphaneye ilgisini arttırma adına çalışmalarda bulundu.

Okulun Adalet 11. sınıf öğrencilerinden; Ayşe Korkmaz, İsmihan Bayar ve Gizem Kahveci 15 tatil boyunca okula gelerek,  öğrencilerin kütüphaneye olan ilgilerini arttırmak amacıyla kütüphanede farkındalık oluşturma adına, estetik ve görsellik olarak farklı çalışmalar yapmışlardır. Konu ile ilgili Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada ''Tatil boyunca gönüllü olarak okulumuzda çalışma yapan öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim'' dedi. Koçak sözlerine şöyle devam etti: “Okulumuzda kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla, her yıl ödüllü kitap okuma yarışmaları düzenlenmekte olup, öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar, öğrencilerimizin kütüphanede daha çok vakit geçirmelerine, kitap okuma alışkanlıklarının gelişmesine katkısı olacaktır.”
Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 3 öğrenci tatil boyunca okula gelip öğrencilerin kütüphaneye ilgisini arttırma adına çalışmalarda bulundu.

Okulun Adalet 11. sınıf öğrencilerinden; Ayşe Korkmaz, İsmihan Bayar ve Gizem Kahveci 15 tatil boyunca okula gelerek,  öğrencilerin kütüphaneye olan ilgilerini arttırmak amacıyla kütüphanede farkındalık oluşturma adına, estetik ve görsellik olarak farklı çalışmalar yapmışlardır.

Konu ile ilgili Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada ''Tatil boyunca gönüllü olarak okulumuzda çalışma yapan öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim'' dedi.

Koçak sözlerine şöyle devam etti: “Okulumuzda kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla, her yıl ödüllü kitap okuma yarışmaları düzenlenmekte olup, öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar, öğrencilerimizin kütüphanede daha çok vakit geçirmelerine, kitap okuma alışkanlıklarının gelişmesine katkısı olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.