İLK SEYDİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2019 - 11:11, Güncelleme: 05.11.2019 - 11:11
 

İLK SEYDİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden Konya İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Aydın’ın eşi Gökşen Aydın Konya’da ilk Seydişehir’i ziyaret etti.

Konya İl Emniyet Müdürü’nün eşi Gökşen Aydın’a Seydişehir ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşleri Havva Aydın ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti. Konya’da ziyarete geldiği ilk ilçenin Seydişehir olduğunu belirten Gökşen Aydın, Seydişehir’i çok sevdiğini ve bundan sonra daha sık geleceğini söyledi. Gökşen Aydın, ilk iş olarak Seydişehir Şehitliğine gidip buradan da şehit ailelerinin yanına geçti. Şehit çocuklarını da unutmayan Aydın, onlarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler takdim etti. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşleri Havva Erdoğan ile İlçe Milli eğitim Müdürü tahir Kibar eşliğinde ziyaretlerine devam eden Gökşen Aydın Seydişehir Anadolu Lisesi’ne giderek burada öğrencilerle bir araya geldi. ÇOGEP kapsamında gerçekleşen kitap okuma etkinliğine katılan Gökşen Aydın, okulun bahçesinde çocuklarla kitap okudu.  
Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden Konya İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Aydın’ın eşi Gökşen Aydın Konya’da ilk Seydişehir’i ziyaret etti.

Konya İl Emniyet Müdürü’nün eşi Gökşen Aydın’a Seydişehir ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşleri Havva Aydın ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Konya’da ziyarete geldiği ilk ilçenin Seydişehir olduğunu belirten Gökşen Aydın, Seydişehir’i çok sevdiğini ve bundan sonra daha sık geleceğini söyledi. Gökşen Aydın, ilk iş olarak Seydişehir Şehitliğine gidip buradan da şehit ailelerinin yanına geçti. Şehit çocuklarını da unutmayan Aydın, onlarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eşleri Havva Erdoğan ile İlçe Milli eğitim Müdürü tahir Kibar eşliğinde ziyaretlerine devam eden Gökşen Aydın Seydişehir Anadolu Lisesi’ne giderek burada öğrencilerle bir araya geldi. ÇOGEP kapsamında gerçekleşen kitap okuma etkinliğine katılan Gökşen Aydın, okulun bahçesinde çocuklarla kitap okudu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.