İLKÖĞRETİM HAFTASI DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.09.2022 - 20:08, Güncelleme: 14.09.2022 - 20:13
 

İLKÖĞRETİM HAFTASI DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

2022-2023 yılı İlköğretim Haftası Seydişehir’de düzenlenen törenle kutlandı.

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törenle İlköğretim Haftası kutlandı. Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçe protokolü, okul müdürleri ve öğretmenler katıldığı törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Törenin ardından “İlk Öğretim Haftası” programı kapsamında Gazi İlk Okulunda etkinlik düzenlendi. Okul öğretmenlerinin ve öğrencilerin de katıldığı etkinlik; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması, Haftanın Anlam ve Önemini Belirten Konuşmaların yapılması, öğrencilerin Vatan, Bayrak ve Atatürk konulu şiirler okuması, “Okula Hoş Geldiniz” Çiçeğinin Sunulması, Müzik Dinletisi ve Okulun gezilmesiyle sona erdi.
2022-2023 yılı İlköğretim Haftası Seydişehir’de düzenlenen törenle kutlandı.

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törenle İlköğretim Haftası kutlandı.

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçe protokolü, okul müdürleri ve öğretmenler katıldığı törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Törenin ardından “İlk Öğretim Haftası” programı kapsamında Gazi İlk Okulunda etkinlik düzenlendi.

Okul öğretmenlerinin ve öğrencilerin de katıldığı etkinlik; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması, Haftanın Anlam ve Önemini Belirten Konuşmaların yapılması, öğrencilerin Vatan, Bayrak ve Atatürk konulu şiirler okuması, “Okula Hoş Geldiniz” Çiçeğinin Sunulması, Müzik Dinletisi ve Okulun gezilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.