İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ELİF’İN DÜŞLERİ İLE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2018 - 02:26, Güncelleme: 20.03.2018 - 02:26
 

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ELİF’İN DÜŞLERİ İLE BULUŞTU

TRT lisanslı Elif’in Düşleri tiyatrosu, ilkokul öğrencileriyle buluştu.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatro gösterisini, Merkez İlkokulu ağırlıklı 1500 öğrenci izledi. 2 yıl önce de TRT lisanslı Keloğlan tiyatrosuyla, tiyatro günlerini başlatan Merkez İlkokulu, bu yıl da Elif’in Düşleri Müzikal Tiyatrosu ile etkinliğine devam ediyor. Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi okulunun tiyatro etkinliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a teşekkür ediyoruz. İlçenin eksikliği olan tiyatro ve sinemayı bir nebze de olsa gidermek için 2 yıl önce başlattığımız tiyatro günlerine Elif’in Düşleri Müzikali ile devam ediyoruz. Eğitici ve öğretici temalı bu tiyatrolarla küçük yaşlarda öğrencilerimizi tiyatro sevgisini aşıladığımızı düşünüyoruz.”
TRT lisanslı Elif’in Düşleri tiyatrosu, ilkokul öğrencileriyle buluştu.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatro gösterisini, Merkez İlkokulu ağırlıklı 1500 öğrenci izledi.

2 yıl önce de TRT lisanslı Keloğlan tiyatrosuyla, tiyatro günlerini başlatan Merkez İlkokulu, bu yıl da Elif’in Düşleri Müzikal Tiyatrosu ile etkinliğine devam ediyor.

Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi okulunun tiyatro etkinliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a teşekkür ediyoruz. İlçenin eksikliği olan tiyatro ve sinemayı bir nebze de olsa gidermek için 2 yıl önce başlattığımız tiyatro günlerine Elif’in Düşleri Müzikali ile devam ediyoruz. Eğitici ve öğretici temalı bu tiyatrolarla küçük yaşlarda öğrencilerimizi tiyatro sevgisini aşıladığımızı düşünüyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.