?İMRALI CANİSİ BARIŞ ELÇİSİ OLDU?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2013 - 02:59, Güncelleme: 27.03.2013 - 02:59
 

?İMRALI CANİSİ BARIŞ ELÇİSİ OLDU?

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Seydişehir?e geldi. Kamu-Sen Temsilciliğinin hazırlamış olduğu birlik ve beraberlik gecesine katıldı.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Seydişehir’e geldi. Kamu-Sen Temsilciliğinin hazırlamış olduğu birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Bir restoranda düzenlenen geceye, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş yanı sıra Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Kamu-Sen İl Temsilcisi Sadi Eriş ve Seydişehir Türk Büro-Sen mensupları aileleri ile birlikte katıldı. Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat birer konuşma yaptılar. Fahrettin Yokuş  çözüm sürecini değerlendirdi. Konuşmasında “40 bin insanımızın katili ve 50 milyon dolara sebep olan cani ne acıdır ki 30 yıl sonra barış elçisi oldu” dedi. Programda Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta bir konuşma yaptı. Türkiye Kamu Senin Genel Sekreteri Fahrettin Yokuş  konuşmasında: “21 yıl önce çok önemli iki hak vardı. Memurlara sendikal haklar verilecekti. Onun yolu açılmaya başladı. Eğer sendikalar ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Türkiye sevdalıları olmazsa kutsadığımız devlete ne Olur? Biz olmamız yerde olarak Ankara’da Kamu Sen’i oluşturduk.  Biz varlığı da yokluğu da eşit paylaşmayı düşünerek adım attık. Ankara’da yaktığımız ateş çoban ateşine dönüştü. İlkemiz önce ülkemizdir. Türkiye sevdamız ekmek kavgamızdır. Daha fazla çalışacağız. Atatürk’ün dediği gibi çalışmadan, üretmeden rahat yaşayanlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini da sonrada istikbal ve istiklallerini kaybederler. “ dedi. Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş konuşmasında çözüm sürecini de eleştirerek “30 yıldır kanımızı canımızı alan kanımızı emen ve çoluk, çocuk, öğretmen imam, mühendis demeden, asker polis demeden 40 bin insanımızın katline sebep olmuş 50 milyon dolardan fazla maliyete sebep olmuş bir cani, ne acıdır ki 30 yıl sonra barış elçisi olmuş. Yeni bir yol ayrımına sürükleniyoruz. Be hey başbakan! O meydanda PKK bayrakları vardı, o meydanda Kürdistan diyorlardı, o meydanda bu millete meydan okuyorlardı katiller. Anlaştıysan, neyin anlaşmasını yaptın- Bu millete bunun cevabını ver.” Şeklinde konuştu. Belediye Başkan Çatı ” Türkiye’de memur sendikacılığının  hakikaten temel taşı olarak nitelendireceğimiz Türkiye Kamu Senin Genel Sekreteri ve Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Beyin mütevaziliğini iyi bilen birisi olarak Türkiye’de memur sendikacılığının gelişmesindeki çalışmalarını gıpta ile izliyoruz. Başarılarına önümüzdeki süreçte de çok daha iyilerini ekleyeceğine şüphesiz yürekten inanıyoruz.” dedi Türk Sağlık Sen ve Büro Sen mensuplarını Çanakkale’ye götürdüklerini onların oraları görmelerine imkan verdiklerini söyleyen Başkan Çat ,“Vatandaşlarımıza en sağlıklı ve en güzel hizmetlere devam edeceğiz.Sizlerden aldığımız güç ve destek bizdeki bu heyecanı daha da artıracaktır.Bu düşüncelerle Sayın Genel başkanımı Seydişehir’de görmekten mutluluk duyduğumu ifade ederken sizlere de çok teşekkür ederim.” Dedi.
Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Seydişehir?e geldi. Kamu-Sen Temsilciliğinin hazırlamış olduğu birlik ve beraberlik gecesine katıldı.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Seydişehir’e geldi. Kamu-Sen Temsilciliğinin hazırlamış olduğu birlik ve beraberlik gecesine katıldı.

Bir restoranda düzenlenen geceye, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş yanı sıra Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Kamu-Sen İl Temsilcisi Sadi Eriş ve Seydişehir Türk Büro-Sen mensupları aileleri ile birlikte katıldı.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat birer konuşma yaptılar.

Fahrettin Yokuş  çözüm sürecini değerlendirdi. Konuşmasında “40 bin insanımızın katili ve 50 milyon dolara sebep olan cani ne acıdır ki 30 yıl sonra barış elçisi oldu” dedi.

Programda Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta bir konuşma yaptı.

Türkiye Kamu Senin Genel Sekreteri Fahrettin Yokuş  konuşmasında:

“21 yıl önce çok önemli iki hak vardı. Memurlara sendikal haklar verilecekti. Onun yolu açılmaya başladı. Eğer sendikalar ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Türkiye sevdalıları olmazsa kutsadığımız devlete ne Olur? Biz olmamız yerde olarak Ankara’da Kamu Sen’i oluşturduk.  Biz varlığı da yokluğu da eşit paylaşmayı düşünerek adım attık. Ankara’da yaktığımız ateş çoban ateşine dönüştü. İlkemiz önce ülkemizdir. Türkiye sevdamız ekmek kavgamızdır. Daha fazla çalışacağız. Atatürk’ün dediği gibi çalışmadan, üretmeden rahat yaşayanlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini da sonrada istikbal ve istiklallerini kaybederler. “ dedi.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş konuşmasında çözüm sürecini de eleştirerek “30 yıldır kanımızı canımızı alan kanımızı emen ve çoluk, çocuk, öğretmen imam, mühendis demeden, asker polis demeden 40 bin insanımızın katline sebep olmuş 50 milyon dolardan fazla maliyete sebep olmuş bir cani, ne acıdır ki 30 yıl sonra barış elçisi olmuş. Yeni bir yol ayrımına sürükleniyoruz. Be hey başbakan! O meydanda PKK bayrakları vardı, o meydanda Kürdistan diyorlardı, o meydanda bu millete meydan okuyorlardı katiller. Anlaştıysan, neyin anlaşmasını yaptın- Bu millete bunun cevabını ver.” Şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Çatı ” Türkiye’de memur sendikacılığının  hakikaten temel taşı olarak nitelendireceğimiz Türkiye Kamu Senin Genel Sekreteri ve Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Beyin mütevaziliğini iyi bilen birisi olarak Türkiye’de memur sendikacılığının gelişmesindeki çalışmalarını gıpta ile izliyoruz. Başarılarına önümüzdeki süreçte de çok daha iyilerini ekleyeceğine şüphesiz yürekten inanıyoruz.” dedi

Türk Sağlık Sen ve Büro Sen mensuplarını Çanakkale’ye götürdüklerini onların oraları görmelerine imkan verdiklerini söyleyen Başkan Çat ,“Vatandaşlarımıza en sağlıklı ve en güzel hizmetlere devam edeceğiz.Sizlerden aldığımız güç ve destek bizdeki bu heyecanı daha da artıracaktır.Bu düşüncelerle Sayın Genel başkanımı Seydişehir’de görmekten mutluluk duyduğumu ifade ederken sizlere de çok teşekkür ederim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.