TUTAL “ BERABER HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2019 - 01:05, Güncelleme: 08.04.2019 - 01:05
 

TUTAL “ BERABER HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sivil toplum örgütleri yeniden göreve başlayan Belediye Başkanına Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni Dönem Başkan olan Tutal’a hayırlı olsun ziyaretine; Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, MÜSAİD Başkanı Av. Mustafa Akman, Şoförler otomobilciler ve nakliyeciler esnaf odası Başkanı Hasan Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Berber, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Çelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ümit çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, Suğla Su Ürünleri kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı. İlçemizde bulunan Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, yeniden seçilen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaretinde Sivil Toplum Örgütleri adına Ticaret Odası Başkanı Cemal küçük, Başkan Tutal’a ‘Hayırlı olsun’ dedi. Yeni dönemde de Sivil toplum Örgütleri olarak ilçemize belediyenin yeni projelerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada takipçisi olacaklarını ve belediye hizmetlerinde kendilerine düşen bir görev olursa her zaman olduğu gibi yine yanlarında olacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise Seydişehir’e beraber hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyerek; “Bundan önceki dönemde de Sivil Toplum Örgütleri ve muhtar ile beraber olduk. Bu beraberliğimiz devam edecek. Seydişehir’e hizmette yine birlikte hareket edeceğiz. Seydişehir’de hizmet noktasında gerek Sivil Toplum Örgütleri gerek Kaymakamlık gerek muhtarlar olarak güzel bir ortam oluştu. İnşallah bu ortam bozulmadan bu güzel ilçeye hizmet etmeye kaldığımız yerden devam etmeye başlayacağız” şeklinde konuştu.
Sivil toplum örgütleri yeniden göreve başlayan Belediye Başkanına Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni Dönem Başkan olan Tutal’a hayırlı olsun ziyaretine; Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, MÜSAİD Başkanı Av. Mustafa Akman, Şoförler otomobilciler ve nakliyeciler esnaf odası Başkanı Hasan Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Minibüsçüler Odası Başkanı İsmail Berber, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Çelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ümit çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, Suğla Su Ürünleri kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, Et ve Süt Ürünleri Birliği Başkanı Ergun Balcı, Türk hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı.

İlçemizde bulunan Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, yeniden seçilen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaretinde Sivil Toplum Örgütleri adına Ticaret Odası Başkanı Cemal küçük, Başkan Tutal’a ‘Hayırlı olsun’ dedi.

Yeni dönemde de Sivil toplum Örgütleri olarak ilçemize belediyenin yeni projelerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada takipçisi olacaklarını ve belediye hizmetlerinde kendilerine düşen bir görev olursa her zaman olduğu gibi yine yanlarında olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise Seydişehir’e beraber hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyerek;

“Bundan önceki dönemde de Sivil Toplum Örgütleri ve muhtar ile beraber olduk. Bu beraberliğimiz devam edecek. Seydişehir’e hizmette yine birlikte hareket edeceğiz.

Seydişehir’de hizmet noktasında gerek Sivil Toplum Örgütleri gerek Kaymakamlık gerek muhtarlar olarak güzel bir ortam oluştu. İnşallah bu ortam bozulmadan bu güzel ilçeye hizmet etmeye kaldığımız yerden devam etmeye başlayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.