MİLLET BAHÇESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 01:59, Güncelleme: 19.04.2019 - 01:59
 

MİLLET BAHÇESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Nevzatbey Tepesinin Millet Bahçesi olma yolundaki çalışmalara start verildi.

Seçimlerden önce Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Seydişehir’e gelişinde söz verdiği Nevzatbey Tepesinin millet bahçesine dönüştürülmesine müşavir firmanın etüt çalışmalarıyla başlandı. Nevzatbey Tepesinde, Alaaddin Tepesini aratmayacak 96 bin metrekarelik bir alanda kurulacak Millet Bahçesi, halkın dinlenme ve eğlenmesine yönelik farklı aktiviteleri bünyesinde bulunduracak. Yürüyüş yolları, kamelyalar ve çocuk oyun gurupları, yeşil alanlar, şelaleler ile oluşacak doğal manzaralar ilçemize ayrı bir güzellik katacak. Müşavir firma tarafında çalışmalarına başlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 100 günlük programı kapsamında ilçemize yaptıracağı Millet Bahçesi TOKİ tarafından yapılacak olup, Seydişehir Belediyesi tarafından da harita, plan ve koordinat alanında destek verilecek.
Nevzatbey Tepesinin Millet Bahçesi olma yolundaki çalışmalara start verildi.

Seçimlerden önce Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Seydişehir’e gelişinde söz verdiği Nevzatbey Tepesinin millet bahçesine dönüştürülmesine müşavir firmanın etüt çalışmalarıyla başlandı.

Nevzatbey Tepesinde, Alaaddin Tepesini aratmayacak 96 bin metrekarelik bir alanda kurulacak Millet Bahçesi, halkın dinlenme ve eğlenmesine yönelik farklı aktiviteleri bünyesinde bulunduracak. Yürüyüş yolları, kamelyalar ve çocuk oyun gurupları, yeşil alanlar, şelaleler ile oluşacak doğal manzaralar ilçemize ayrı bir güzellik katacak.

Müşavir firma tarafında çalışmalarına başlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 100 günlük programı kapsamında ilçemize yaptıracağı Millet Bahçesi TOKİ tarafından yapılacak olup, Seydişehir Belediyesi tarafından da harita, plan ve koordinat alanında destek verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.