ÇİFTÇİMİZE 1 MİLYON 512 BİN ÇİLEK FİDESİ DAĞITILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2019 - 01:39, Güncelleme: 15.05.2019 - 01:39
 

ÇİFTÇİMİZE 1 MİLYON 512 BİN ÇİLEK FİDESİ DAĞITILDI

Seydişehir’de çiftçimize 1 milyon 512 bin çilek fidesi dağıtıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilerimize destek projesi kapsamında Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından merkez ve kırsal mahallelerimizde ki çilek üreticilerimize toplam 1 milyon 512 bin çilek fidesi dağıtıldı. Daha önce müracaat eden ve önceden bu destekten yararlanmamış çiftçilere verilen çilek tarımsal desteği ile ilçenin gitgide büyüyen çilek üretiminin daha da artarak Seydişehir ekonomisine önemli katkı sunacağı bildiriliyor. Çilek dağıtımı ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Toprağa alın teriyle hayat veren ve üretkenliğiyle ülkemize destek olan çiftçi kardeşlerimize Hayırlı ve Bereketli olmasını dilerim.” dedi.
Seydişehir’de çiftçimize 1 milyon 512 bin çilek fidesi dağıtıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilerimize destek projesi kapsamında Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından merkez ve kırsal mahallelerimizde ki çilek üreticilerimize toplam 1 milyon 512 bin çilek fidesi dağıtıldı.

Daha önce müracaat eden ve önceden bu destekten yararlanmamış çiftçilere verilen çilek tarımsal desteği ile ilçenin gitgide büyüyen çilek üretiminin daha da artarak Seydişehir ekonomisine önemli katkı sunacağı bildiriliyor.

Çilek dağıtımı ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Toprağa alın teriyle hayat veren ve üretkenliğiyle ülkemize destek olan çiftçi kardeşlerimize Hayırlı ve Bereketli olmasını dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.