MİLLİ SPORCUMUZ HAVVA NUR’UN HAKKI YENİYOR!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2019 - 10:12, Güncelleme: 27.05.2019 - 10:12
 

MİLLİ SPORCUMUZ HAVVA NUR’UN HAKKI YENİYOR!

İlçemizin önemli değerlerinden Tekvando Türkiye ve Balkan Şampiyonu Havva Nur Çoban’ın hakkı yenilerek İtalya’da ki dünya şampiyonasına gitmesi engelleniyor.

Seydişehirli Milli Tekvandocu Havva Nur Çoban daha önceki yıllarda yapılan şampiyonalarda Türkiye şampiyonluğu ve Balkan şampiyonluğu elde etmişti. Son yapılan Türkiye seçmelerinde Şampiyon olarak İtalya’da yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Bu hayallerle çalışmalara devam eden Milli sporcu aldığı son haberle yıkıldı. İtalya da yapılacak olan Şampiyonaya kendisinin değil de seçmelere katılmayan başka bir sporcunun katılacak olması haberi ile yıkılan Milli Tekvandocu Havva Nur Çoban sporu bırakma noktasına geldi. Sporcunun babası Âdem Çoban yaptığı açıklamada; "Kızımız Havva Nur Çoban Türkiye seçmelerinde şampiyon olarak İtalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştı. Ancak öğrendik ki kızımızın yerine hiç seçmelere katılmayan bir sporcunun adı geçmekte. Eğer böyleyse hiç seçmeler yapılmasın, Çocuklarımızın hayalleri ile oynanmasın. Kızım altı yıldır bizden ayrı olarak Dünya Şampiyonasına katılma hayali ile çalışıyordu tam bunu yakaladı derken böyle bir şey yaşadık. Kızım çok üzgün biz çok üzgünüz yetkililerin kızıma sahip çıkacağını Ümit ediyorum ve kendilerinden destek bekliyorum. “dedi
İlçemizin önemli değerlerinden Tekvando Türkiye ve Balkan Şampiyonu Havva Nur Çoban’ın hakkı yenilerek İtalya’da ki dünya şampiyonasına gitmesi engelleniyor.

Seydişehirli Milli Tekvandocu Havva Nur Çoban daha önceki yıllarda yapılan şampiyonalarda Türkiye şampiyonluğu ve Balkan şampiyonluğu elde etmişti.

Son yapılan Türkiye seçmelerinde Şampiyon olarak İtalya’da yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Bu hayallerle çalışmalara devam eden Milli sporcu aldığı son haberle yıkıldı.

İtalya da yapılacak olan Şampiyonaya kendisinin değil de seçmelere katılmayan başka bir sporcunun katılacak olması haberi ile yıkılan Milli Tekvandocu Havva Nur Çoban sporu bırakma noktasına geldi.

Sporcunun babası Âdem Çoban yaptığı açıklamada; "Kızımız Havva Nur Çoban Türkiye seçmelerinde şampiyon olarak İtalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştı. Ancak öğrendik ki kızımızın yerine hiç seçmelere katılmayan bir sporcunun adı geçmekte. Eğer böyleyse hiç seçmeler yapılmasın, Çocuklarımızın hayalleri ile oynanmasın. Kızım altı yıldır bizden ayrı olarak Dünya Şampiyonasına katılma hayali ile çalışıyordu tam bunu yakaladı derken böyle bir şey yaşadık. Kızım çok üzgün biz çok üzgünüz yetkililerin kızıma sahip çıkacağını Ümit ediyorum ve kendilerinden destek bekliyorum. “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.